51. Pirkan Hölkkä on siirretty vuodelle 2021.

Lue lisää: https://www.pirkankierros.fi/51-pirkan-holkka-siirretaan-vuodelle-2021/

1. Osanottomaksut ja maksukynnykset

1. maksukynnys 7.9. asti 40 €
2. maksukynnys 27.9. asti 45 €
Lähtöpaikalla 4.10. 50 €
Vuoreskieppi * 20 €
Vuoreskieppi / Perhe 50 €
LISÄPALVELUT
Kuljetus lähtöalueelle  5 €
Keittolounas maalialueella ennakkoon ostettaessa  5,50 €

Talkoohölkkä 11.10.  hintaan 30 euroa, kuljetus lähtöalueelle 5 euroa.

Opiskelijoille myönnetään ennakkoon ilmoittautuessa kymmenen euron alennus voimassa olevasta maksukynnyksestä.

Huom! Lähtöaika Tehtaan Kentältä  klo 10.

Vuoreskieppi  lähtö klo 11:30


* 16km kuntoliikuntatapahtuma Vuoreksen ja Hervannan upeissa maastoissa. Järjestetään yhteistyössä TU-38 kanssa.

2. OSANOTTOMAKSUUN SISÄLTYY

 • Varusteiden kuljetus lähtöpaikalta maaliin
 • Huolto hölkkäreitin varrella ja maalissa, Rutajärvellä sauna lämpimänä
 • Lääkintähuolto
 • Pirkan Hölkkä -mitali
 • Mahdolliset suoritus- ja arvontapalkinnot
 • Tapaturmavakuutus (Turva)
 • Keskeytyskuljetus
 • Maaliin tultuasi uintimahdollisuus Kalevan Uintikeskuksessa ja kuljetukset sinne

3. ILMOITTAUTUMINEN VERKKOKAUPASSAMME

Pirkan Kierroksen verkkokaupassa voit ilmoittautua kaikkiin yksittäisiin tapahtumiimme. Tammikuussa voit tämän lisäksi asettaa itsellesi kuntoilutavoitteen koko vuodeksi ja ilmoittautua mukaan koko Pirkan Kierrokselle.

Verkkokaupassamme maksat ostoksesi Checkout-palvelun kautta suoraan verkkomaksuna. Mikäli haluat suorittaa maksun esimerkiksi erilaisilla etuseteleillä, ilmoittautuminen tapahtuu myös verkkokaupan kautta, mutta maksu suoritetaan omalla mobiili aplikaatiolla.

Ilmoittautuminen kotisivujemme kautta päättyy 27.9.2020

4. HENKILÖKOHTAINEN VIITENUMERO

Kahtena edeltävänä vuonna mukanaolleille lähetämme elokuussa asiakasnumeroon perustuvan henkilökohtaisen viitenumeron. Käyttämällä tätä viitenumeroa voit ilman erillistä ilmoittautumista maksaa osanottomaksun Pirkan Hölkän tilille. Mikäli henkilökohtainen viitenumerosi häviää, tai jos aiempiin tietoihisi (esim. seura, osoite yms.) on tullut muutoksia, ilmoittaudu verkkokaupassamme. Tällöin uudet tietosi päivittyvät asiakasrekisteriimme.

Pirkan Hölkän tilinumero on NORDEA IBAN FI83 1443 3000 1131 72.

5. ILMOITTAUTUMINEN TOIMISTOSSA TAI LÄHTÖPAIKOILLA

Voit ilmoittautua myös Hervannan Vapaa-aikakeskuksessa sijaitsevassa toimistossamme os. Lindforsinkatu 5, 33720 Tampere. Tapahtumaa ennen kerromme kotisivuilla normaalia pidemmistä aukioloajoista.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kisakanslioissa tapahtumapäivänä:

 • Tehtaan kenttä, 33 km päämatka klo 8.00-10.00

6. ILMOITTAUTUMINEN ERILAISIN TYÖSUHDE-EDUIN

Kun maksuvälineenäsi on  Liikunta-, Kulttuuri-, Virike-, Tykysetelit, Smartumsaldo, Smartum Polku, Edenred Mobiilimaksu, Tyky-Online, Eazybreak mobiiliseteli tai ePassi, lue toimintaohjeet linkin takaa

       

7. RYHMÄILMOITTAUTUMINEN

Yli neljän hengen ryhmät saavat ryhmäalennuksen ilmoittautuessaan. Lisätietoa ryhmille löydät tästä. Ilmoittaessasi ryhmää mukaan voit käyttää valmista KAAVAKETTA. Voit myös kirjoittaa kaavakkeessa kysyttävät henkilötiedot esim. sähköpostiviestiin.

8. KISAMATERIAALI KOTIIN ENNEN STARTTIA

Ilmoittautuessasi hyvissä ajoin, sinun ei tarvitse tapahtumapäivänä erikseen hakea kisamateriaalia. Lähetämme kaikille 16.9. mennessä ilmoittautuneille ja maksaneille rintanumeron sekä muun kisamateriaalin antamaasi osoitteeseen. Tapahtumaa edeltävällä viikolla päivitämme kotisivuilla listat heistä, jotka ovat saaneet numeronsa postitse ja heistä, joiden numerot odottavat lähtöpaikalla. Pankkien välisestä maksuliikenteestä johtuen maksusi henkilökohtaisella viitenumerolla ei välttämättä näy tilillämme samanaikaisesti. Postituspäivän lähestyessä on varmempi tehdä ilmoittautuminen verkkokauppamme kautta.

9. SAAPUMINEN

Lähtöalueelle Valkeakosken Tehtaan kentälle omalla autolla, kisan jälkeen bussilla takaisin ⇒

Maalialueelta Tampereen Nirvasta yhteiskuljetuksella lähtöön, kisan jälkeen oma auto odottamassa ⇒

 • TAKK:n omat parkkipaikat ovat käytössämme koko päivän. Maksullinen (5 €) linja-autokuljetus lähtee maalialueelta TAKK:n edustalta klo 8.15-8.45. Lähdöt tapahtuvat sitä mukaa kun bussit täyttyvät.

Tampereen keskustasta yhteiskuljetuksella lähtöön, kisan jälkeen uimahallibussilla takaisin ⇒

 • Maksullinen (5 €) linja-autokuljetus lähtee Tampereen Keskustorilta, Vanhan kirkon edestä klo 8.15-8.30. Lähdöt tapahtuvat sitä mukaa kun bussit täyttyvät. Maalialueelta Tampereen keskustaan tapahtuman jälkeen pääsee esimerkiksi Kalevan uintikeskukseen menevällä bussilla, joka takaisin tullessaan kulkee tarvittaessa Tampereen linja-autoaseman kautta.

10. HUOLTOPISTEET

33 kilometrin matkalla on 6 huoltopistettä: Leppäjärventie, Rutajärvi, Vähä-Kausjärvi, Taivalpirtti, Vormisto ja Hervanta. Huoltopiste-menuun löydät tapahtumaetusivun googlemaps-kartalta. Taivalpirtin, Vormiston ja Hervannan huoltopisteillä on sulkemisajat, jonka jälkeen juoksua ei saa jatkaa. Keskeyttäneille järjestetään kuljetus maalialueelle.

Pyydämme omia huoltojoukkoja huomioimaan, että alkumatkan kapeille sorateille ajaessasi, saatat omalta osaltasi hidastaa pelastusajoneuvojen pääsyä reitin varrelle silloin kun hätä on pahin. Suosittelemme huoltojoukoille ja kannustusjoukoille Savontietä (ennen Taivalpirtin huoltopistettä) sekä Vormiston-Hervannan-Maalin välistä osuutta.

11. MAALIIN TULTUASI

 • Maaliin tultuasi saat Pirkan Hölkän mitalin ja mahdolliset sijoituspalkinnot
 • Lähdössä kuljetukseen jättämäsi varusteet odottavat Sinua maalialueella
 • TAKK:n pukuhuoneet ja suihkut ovat käytössänne
 • Osanottomaksuun sisältyvä sauna- ja uintimahdollisuus on lisäksi Tampereen Kalevan Uintikeskuksessa klo 17.30 asti. Uimahallilla osoitat oikeutesi ilmaiseen sisäänpääsyyn rintanumeroasi näyttämällä. Viimeinen bussi ei palaa takaisin maalialueelle
 • Kauppahallin Kotiruoan tapahtumaravintolassa tarjoillaan sekä suolaiset että makeat herkut
 • Tulokset julkaistaan sähköisesti Pirkan Kierroksen kotisivuilla. Paperisen version saat tapahtuman jälkeen sen toimistoltamme pyytämällä

12. PALKINNOT

Yleisissä miesten ja naisten sarjoissa, sekä M40 ja M50 sarjoissa palkitaan 10 parasta. N40-, N50-, N60 ja M60-sarjoissa palkitaan 5 parasta. Kaikkien maaliin tulleiden kesken arvotaan mahtava määrä erilaisia arvontapalkintoja. Arvontapalkinnot tulee lunastaa maalipaikalla ja voittajalista on voimassa vain hölkkäpäivänä.

Kymmenen kertaa Pirkan Hölkän suorittaneet ovat oikeutettuja lunastamaan Hölkän 10-vuotisplaketin ja kaksikymmentä kertaa suorittaneet “Hölkkämestari”-plaketin. Plaketin hinta on 12,50 euroa/kpl. Hölkkämestarit saavat myös kunniakirjan merkiksi hienosta suorituksestaan. 30 Pirkan Hölkkää suorittanut nimetään Ikikuntoilijaksi ja hän saa oman rintanumeron, jolla jatkossa osallistuu tapahtumaan. 40-kertaiset palkitaan muistoesineellä.

Kaikki alle kahden tunnin haamurajan juosseet miehet ja 2:15 alittavat naiset jakavat keskenään 600 euron potin. Reittiennätys on 1:49:54 (Lewis Korir, IF Länken 2014).

13. OSANOTON PERUUTUS

Peruuttaessasi osanoton ennen rintanumeroiden postitusta, palautamme osanottomaksusi kokonaisuudessaan. Eri työsuhde-eduin maksettuja osanottomaksuja emme palauta, tällöin ainoastaan siirto seuraavaan vuoteen on mahdollinen. Tämän jälkeen korvataan ainoastaan sairaudesta johtuva poissaolo, mistä vaaditaan lääkärin tai terveydenhoitajan kirjoittama sairaustodistus, mikä on toimitettava Pirkan Kierroksen toimistoon viimeistään 2 viikkoa tapahtuman jälkeen. Maksetusta osanottomaksusta vähennetään käsittelykorvauksena 8,50 euroa. Osanotto-oikeus voidaan myös siirtää seuraavaan vuoteen.

Mikäli estyt osallistumasta varsinaiseen tapahtumaan, voit siirtää osanotto-oikeuden sähköposti-ilmoituksella seuraavalla viikolla järjestettävään tapahtumaan.

14. VALOKUVIA MATKAN VARRELLA

Tapahtumassa otettuja kuvia voidaan käyttää tapahtuman markkinoinnissa. Mikäli osallistuja haluaa, että hänen kuvaansa ei käytetä mainonnassa, pyydetään häntä ottamaan yhteys Pirkan Kierroksen toimistoon heti tapahtuman jälkeen. Selkeitä kasvokuvia käyttäessämme pyrimme selvittämään kuvassa olevan henkilöllisyyden ja otamme yhteyttä ennen kuvan käyttöä.

14. MAJOITUSVINKKEJÄ

Tampere täyttyy kesäisin lukuisista kesävieraista , kehotamme varaamaan mahdollisen hotellimajoituksen ajoissa. Lisää majoitustietoja löydät mm. Tampereen kaupungin matkailusivuilta

15. TAPAHTUMAN PERUUNTUMINEN

Jos hölkkä sääolosuhteiden tai muiden järjestäjistä riippumattomien esteiden takia joudutaan peruuttamaan, varaavat järjestäjät itselleen oikeuden pidättää maksimissa 30 % osanottomaksuista jo syntyneiden kustannusten peittämiseen.

Eri työsuhde-eduin maksettuja osanottomaksuja emme palauta, tällöin ainoastaan siirto seuraavaan vuoteen on mahdollinen.