54. Pirkan Hölkkä 6.10.2024

Talkoohölkkä 13.10.2024

1. Osanottomaksut ja maksukynnykset

1. maksukynnys 15.8. asti 50 €
2. maksukynnys 15.9. asti 55 €
Lähtöpaikalla 6.10. 70 €
Pirkan Kieppi 25 €
Pirkan Kieppi lähtöpaikalla 30 €
Pirkan Kieppi / Perhe
(max. 2 aikuista + 2 lasta)
60 €

Opiskelijoille myönnetään ennakkoon ilmoittautuessa kymmenen euron alennus voimassa olevasta maksukynnyksestä.

LISÄPALVELUT
Kuljetus 10 € per suunta

Keskustori-Valkeakoski aamulla
Nirva – Valkeakoski aamulla
Nirva – Valkeakoski iltapäivällä

Keittolounas
Ennakkoon 6,5 €
Maalissa 7 €

2. OSANOTTOMAKSUUN SISÄLTYY

 • Varusteiden kuljetus lähtöpaikalta maaliin
 • Huolto hölkkäreitin varrella ja maalissa
 • Ensiapu
 • Pirkan Hölkkä -mitali
 • Mahdolliset suoritus- ja arvontapalkinnot
 • Tapaturmavakuutus (Turva)
 • Keskeytyskuljetus

3. TAPAHTUMAINFO

Pirkan Hölkän lähtö Valkeakoskelta klo 9:30 Saharan kentältä (Tallikatu 11).

Pirkan Kiepin lähtö klo 11:30 TAKK:n pihalta (Kurssikeskuksenkatu, Nirva).

Pirkan Kieppi on 16km mittainen kuntoliikuntatapahtuma, joka kulkee Vuoreksen ja Hervannan upeissa maastoissa. Järjestetään yhteistyössä TU-38 kanssa.

Talkoohölkkä 8.10. hintaan 30 euroa, kuljetus lähtöalueelle 10 euroa.

Alle 15-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

4. ILMOITTAUTUMINEN

Pirkan Hölkän kaikkien sarjojen ilmoittautumisen löydät TÄÄLTÄ. Järjestelmässä toimivat myös kaikki eri maksutavat eli myös liikuntaetumaksut menevät järjestelmän kautta.

Pirkan Hölkän jälki-ilmoittautumiset Saharan kentällä klo 7:30-9, Pirkan Kiepin jälki-ilmoittautumiset TAKK:lla klo 10-11. Maksutavat jälki-ilmoittautuessa käteinen, mobilepay, liikuntaetu sovellukset ja kortti.

Ryhmäilmoittautumisiin pyydä koodia toimistolta toimisto@pirkankierros.fi

5. KISAMATERIAALI

Kisamateriaalin, eli numeron ja varustekuljetusrannekkeen sisältävän kirjekuoren voit noutaa:

Tampereen Taivaltajien toimistolta Amurinkatu 9, 33230 Tampere 26.-27.9. TAI lähtöpaikalta 6.10. klo 8.00 alkaen.

EMME SIIS POSTITA MATERIAALEJA

6. SAAPUMINEN

Lähtöalueelle Valkeakosken Saharan kentälle omalla autolla, kisan jälkeen bussilla takaisin ⇒

 • Saharan kentällä on parkkitilaa omille autoille. Hölkän jälkeen järjestämme maksullisen kuljetuksen (10 euroa) takaisin Valkeakoskelle klo 14 ja klo 16.

Maalialueelta Tampereen Nirvasta yhteiskuljetuksella lähtöön, kisan jälkeen oma auto odottamassa ⇒

 • TAKK:n omat parkkipaikat ovat käytössämme koko päivän. Maksullinen (10 €) linja-autokuljetus lähtee maalialueelta TAKK:n edustalta klo 8.00-8.15. Lähdöt tapahtuvat sitä mukaa kun bussit täyttyvät.

Tampereen keskustasta yhteiskuljetuksella lähtöön, kisan jälkeen bussilla takaisin ⇒

 • Maksullinen (10 €) linja-autokuljetus lähtee Tampereen Keskustorilta, Vanhan kirkon edestä klo 7.45-8.15. Lähdöt tapahtuvat sitä mukaa kun bussit täyttyvät. Maalialueelta Tampereen keskustaan tapahtuman jälkeen pääsee bussilla noin tunnin välein.

7. HUOLTOPISTEET

33 kilometrin matkalla on 6 huoltopistettä: Leppäjärventie, Rutajärvi, Vähä-Kausjärvi, Taivalpirtti, Vormisto ja Hervanta. Huoltopiste-menun löydät tapahtumaetusivun Google Maps -kartalta. Taivalpirtin, Vormiston ja Hervannan huoltopisteillä on sulkemisajat, jonka jälkeen juoksua ei saa jatkaa. Keskeyttäneille järjestetään kuljetus maalialueelle.

Pyydämme omia huoltojoukkoja huomioimaan, että alkumatkan kapeille sorateille ajaessasi, saatat hidastaa pelastusajoneuvojen pääsyä reitin varrelle silloin kun hätä on pahin. Suosittelemme huoltojoukoille ja kannustusjoukoille Savontietä (ennen Taivalpirtin huoltopistettä) sekä Vormiston – Hervannan – maalin välistä osuutta.

8. MAALIIN TULTUASI

 • Maaliin tultuasi saat Pirkan Hölkän mitalin ja mahdolliset sijoituspalkinnot
 • Lähdössä kuljetukseen jättämäsi varusteet odottavat sinua maalialueella
 • TAKK:n pukuhuoneet ja suihkut ovat osallistujien käytössä
 • Kauppahallin Kotiruoan tapahtumaravintolassa tarjoillaan sekä suolaiset että makeat herkut
 • Tulokset julkaistaan sähköisesti Pirkan Kierroksen kotisivuilla. Paperisen version saat tapahtuman jälkeen sen toimistoltamme pyytämällä

9. PALKINNOT

Kaikki Pirkan Hölkän osallistujat saavat maalissa osallistumismitalin. Lisäksi sarjojen 5 parasta saavat sijoitusmitalin ja voittaja saa pokaalin.

Pirkan Kiepissä kaikki saavat osallistumismitalin, kolme parasta sijoitusmitalit ja voittaja pokaalin.

Kaikkien maaliin tulleiden kesken arvotaan erilaisia arvontapalkintoja. Arvontapalkinnot tulee lunastaa maalipaikalla ja voittajalista on voimassa vain hölkkäpäivänä.

Kymmenen kertaa Pirkan Hölkän suorittaneet ovat oikeutettuja lunastamaan Hölkän 10-vuotisplaketin ja kaksikymmentä kertaa suorittaneet ”Hölkkämestari”-plaketin. Plaketin hinta on 12,50 euroa/kpl. Hölkkämestarit saavat myös kunniakirjan merkiksi hienosta suorituksestaan. 30 Pirkan Hölkkää suorittanut nimetään Ikikuntoilijaksi ja hän saa oman rintanumeron, jolla jatkossa osallistuu tapahtumaan. 40-kertaiset palkitaan muistoesineellä.

Reittiennätys on 1:49:54 (Lewis Korir, IF Länken 2014).

10. OSANOTON PERUUTUS

Osallistumisen Pirkan Hölkän tapahtumaan voi perua aina siihen asti, kunnes maksu on suoritettu. Sopimus osallistumisoikeudesta Pirkan Hölkän tapahtumiin syntyy maksun suorittamisen jälkeen. Maksettu osallistuminen Pirkan Hölkkään on sitova eikä osallistumismaksua palauteta missään tapauksessa (pl. tapahtuman peruuntuminen).

Osallistumisoikeuden siirtäminen seuraavalle vuodelle on kuitenkin mahdollista lääkärintodistuksen avulla. Siirron voi tehdä vain yhden vuoden eteenpäin. Ilmoittautuminen Pirkan Hölkkään on henkilökohtainen, mutta ilmoittautumisen siirtäminen toiselle henkilölle on mahdollista erillisestä ilmoituksesta (ei koske työsuhde edulla maksettuja osallistumisia). Perimme tästä kuitenkin 5 (viiden) euron toimistomaksun. Mikäli estyt osallistumasta varsinaiseen tapahtumaan, voit siirtää osanotto-oikeuden sähköposti-ilmoituksella seuraavalla viikolla järjestettävään tapahtumaan.

11. VALOKUVIA MATKAN VARRELLA

Tapahtumassa otettuja kuvia voidaan käyttää tapahtuman markkinoinnissa. Mikäli osallistuja haluaa, että hänen kuvaansa ei käytetä mainonnassa, pyydetään häntä ottamaan yhteys Pirkan Kierroksen toimistoon heti tapahtuman jälkeen. Selkeitä kasvokuvia käyttäessämme pyrimme selvittämään kuvassa olevan henkilöllisyyden ja otamme yhteyttä ennen kuvan käyttöä.

12. MAJOITUSVINKKEJÄ

Tampere täyttyy kesäisin lukuisista kesävieraista , kehotamme varaamaan mahdollisen hotellimajoituksen ajoissa. Lisää majoitustietoja löydät mm. Tampereen kaupungin matkailusivuilta.

13. TAPAHTUMAN PERUUNTUMINEN

Jos Pirkan Hölkkä sääolosuhteiden tai muiden järjestäjistä riippumattomien esteiden takia joudutaan peruuttamaan, varaavat järjestäjät itselleen oikeuden pidättää maksimissa 30 % osanottomaksuista jo syntyneiden kustannusten peittämiseen. Osanottomaksun voi myös siirtää seuraavalle vuodelle ilman osallistujalle aiheutuvia kuluja. Eri työsuhde-eduin maksettuja osanottomaksuja emme palauta, tällöin ainoastaan siirto seuraavaan vuoteen on mahdollinen.