PIRKAN HÖLKKÄ - JUOSTEN, KÄVELLEN, HÖLKÄTEN
pirkan-holkka-vintage

Suomen ainoa pääosin maastossa juostava pitkän matkan massajuoksu-tapahtuma järjestetään vuosittain lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina.

 

Valkeakoskelta Tampereelle kulkeva 33 kilometrin reitti on vaihtelevasti pururatoja, metsäteitä ja – polkuja. Asfaltin osuus reitillä on noin viisi kilometriä. Juoksusarjojen lisäksi on mahdollista osallistua kävelysarjaan, jossa ei ole ajanottoa. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tampereen Taivaltajat ry ja Valkeakosken Retkeilijät ry.

 

Pirkan Hölkän historia ulottuu vuoteen 1970. Reitti on pääosin ollut aina nykyisen kaltainen. Keskimääräinen osanottajamäärä on hieman yli 1700. Vuonna 2016 maalin saavutti 1477 kuntoilijaa.

 

Vuonna 2017 hölkätään sunnuntaina 1. lokakuuta.

Lue lisää hinnoista, maksukynnyksistä ym. ajankohtaisesta tapahtumainfo-välilehden alta.

 

 

Pirkan Hölkkään ilmoittautuneet ja rintanumeropostitus

Kesä on kääntynyt syksyksi ja Pirkan Kierroksen vuosikierrossahan se tarkoittaa, että vuoden viimeinen tapahtuma, Pirkan Hölkkä, on täällä! Postitamme rintanumeroita tiistaina 19.9. ja kotiosoitteisiin niitä kannattaa odotella 22. ja 25. päivien tienoilla.

14.9. mennessä ilmoittautuneet ja postitse rintanumeronsa saavat

Listassa ovat kaikki ne, joille lähtee postia massapostituksessa. Tarkistamme vielä ennen tiistain postitusta perjantaina ja maanantaina saapuneet maksut, joten joitakin lisäyksiä vielä tulee. Loput ennakkoon ilmoittautuneet löytävät rintanumeronsa lähtöpaikalta ja julkaisemme listaa sitten näistä viimeisellä viikolla ennen tapahtumaa.

Pirkan Hölkkä 2017 -ohjeet

Ohjeista nostettakoon esille mm. maalialueen järjestelyt. TAKK:n piha on remontissa, joten tapahtuma-alueemme sijoittuu toiseen päähän pihaa kuin viime vuosina on ollut tapana. Karttaa maalialueesta voi tutkailla jo etukäteen. Reitti on ennallaan ja lähtö tapahtuu tuttuun tapaan Tehtaan kentältä klo 9.00.

 

 

 

 

Pirkan Hölkän tulokset 2016

Talkoohölkkäläiset on nyt myös saatu kirjoille ja muutamat epäselvyydet saatu selvitettyä. Vuonna 2016 Hölkän maaliviivan ylitti lopulta 1477 hölkkääjää. Viime vuoteen verrattuna osanottajamäärä laski noin 200 henkilöllä.

Lämmin kiitos kuitenkin kaikille mukana olleille hölkkääjille järjestävien yhdistysten, Tampereen Taivaltajien ja Valkeakosken Retkeilijöiden, puolesta.

Ensi vuonna näemme jälleen sunnuntaina 1.10.2017!

Pirkan Hölkkä 2016 tulosluettelo

Paperisen tulosluettelon voi pyytää toimistosta.

Toimistolla on muutamia löytötavaroita, kuten verkkatakkeja, hanskoja ja yksi sykemittari. Näitä kannattaa kysellä, jos jotakin on kadonnut Hölkän tiimellyksessä.

47. Pirkan Hölkän alustava tulosluettelo

47. Pirkan Hölkkä on sujunut loistavassa syyskelissä. Matkaan lähti tänä vuonna noin 1430 hölkkääjää. Alustava tulosluettelo on nyt nähtävissä alla olevasta linkistä. 

 

pdfAlustava tulosluettelo

 

Pirkan Kierroksen toimisto roudaa tavaroita Nirvasta Hervannan toimistoon maanantaina, joten palvelemme jälleen tiistaina 4.10. Lopulliset tulokset pääsemme julkaisemaan viikolla 41.

Sunnuntaina hölkätään - rintanumeronsa lähtöpaikalta löytävät

Sateet väistyvät ja aurinkoinen syyskeli hellii näillä näkymin sunnuntain hölkkääjiä. Ilmoittautuneita on tällä hetkellä noin 1400 hölkkääjää. Mukaan toki mahtuu vielä, joten kaveria voi vielä houkutella mukaan. Lähtöpaikalla, Tehtaan kentällä, voi ilmoittautua mukaan klo 7.00 lähtien.

 

Oheisesta listasta löytyy niiden 18.9. jälkeen ilmoittautuneiden nimet, joiden numero löytyy lähtöpaikalta.

Numeronsa lähtöpaikalta löytävät

Etsi sivustolta

Poluilla viihtyy myös

  • image
  • Squeezy
  • Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

Youtubessa hölkättyä

Pirkan Kierroksen

toimintaa tukevat

Jsport-logo 
Sivuston ylläpitoa
tukemassa