PIRKAN HÖLKKÄ - JUOSTEN, KÄVELLEN, HÖLKÄTEN
pirkan-holkka-vintage

Suomen ainoa pääosin maastossa juostava pitkän matkan massajuoksu-tapahtuma järjestetään vuosittain lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina.

 

Valkeakoskelta Tampereelle kulkeva 33 kilometrin reitti on vaihtelevasti pururatoja, metsäteitä ja – polkuja. Asfaltin osuus reitillä on noin viisi kilometriä. Juoksusarjojen lisäksi on mahdollista osallistua kävelysarjaan, jossa ei ole ajanottoa. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tampereen Taivaltajat ry ja Valkeakosken Retkeilijät ry.

 

Pirkan Hölkän historia ulottuu vuoteen 1970. Reitti on pääosin ollut aina nykyisen kaltainen. Keskimääräinen osanottajamäärä on hieman yli 1700. Vuonna 2015 maalin saavutti 1691 kuntoilijaa.

 

Vuonna 2016 hölkätään sunnuntaina 2. lokakuuta

 

 

Pirkan Hölkän tulokset 2016

Talkoohölkkäläiset on nyt myös saatu kirjoille ja muutamat epäselvyydet saatu selvitettyä. Vuonna 2016 Hölkän maaliviivan ylitti lopulta 1477 hölkkääjää. Viime vuoteen verrattuna osanottajamäärä laski noin 200 henkilöllä.

Lämmin kiitos kuitenkin kaikille mukana olleille hölkkääjille järjestävien yhdistysten, Tampereen Taivaltajien ja Valkeakosken Retkeilijöiden, puolesta.

Ensi vuonna näemme jälleen sunnuntaina 1.10.2017!

Pirkan Hölkkä 2016 tulosluettelo

Paperisen tulosluettelon voi pyytää toimistosta.

Toimistolla on muutamia löytötavaroita, kuten verkkatakkeja, hanskoja ja yksi sykemittari. Näitä kannattaa kysellä, jos jotakin on kadonnut Hölkän tiimellyksessä.

47. Pirkan Hölkän alustava tulosluettelo

47. Pirkan Hölkkä on sujunut loistavassa syyskelissä. Matkaan lähti tänä vuonna noin 1430 hölkkääjää. Alustava tulosluettelo on nyt nähtävissä alla olevasta linkistä. 

 

pdfAlustava tulosluettelo

 

Pirkan Kierroksen toimisto roudaa tavaroita Nirvasta Hervannan toimistoon maanantaina, joten palvelemme jälleen tiistaina 4.10. Lopulliset tulokset pääsemme julkaisemaan viikolla 41.

Sunnuntaina hölkätään - rintanumeronsa lähtöpaikalta löytävät

Sateet väistyvät ja aurinkoinen syyskeli hellii näillä näkymin sunnuntain hölkkääjiä. Ilmoittautuneita on tällä hetkellä noin 1400 hölkkääjää. Mukaan toki mahtuu vielä, joten kaveria voi vielä houkutella mukaan. Lähtöpaikalla, Tehtaan kentällä, voi ilmoittautua mukaan klo 7.00 lähtien.

 

Oheisesta listasta löytyy niiden 18.9. jälkeen ilmoittautuneiden nimet, joiden numero löytyy lähtöpaikalta.

Numeronsa lähtöpaikalta löytävät

Kohti ensi viikon Hölkkää

Kiirettä riittää toimistolla, kun Hölkkkäpäivä lähestyy. Talkoolaisemme kokoontuivat jälleen eilen ahkeroimaan ja 18.9. mennessä ilmoittautuneiden rintanumerot lähtivät Postin kuljetettavaksi. Ne saapuvat ensi viikon alussa. Voit tarkistaa oheisesta listasta, onko sinulle odotettavissa postia.
 
 
Mukaan mahtuu toki vielä! Pidämme Hervannan toimiston ovia avoimena ensi viikolla ti 27.9. ja ke 28.9. klo 10.00-18.00, jolloin voit piipahtaa toimistolla ilmoittautumassa tai hakea numerosi  jo valmiiksi. Hölkkäpäivänä Valkeakosken kisakanslia on avoinna klo 7.30 alkaen.
 
Hölkkäohjeisiin voit tutustua jo etukäteen; asiaa mm. kuljetuksen tai lounaan etukäteen ostaneille.
 
 
 

Tervetuloa mukaan Pirkan Hölkkään!

Sunnuntaina 2. lokakuuta nautitaan jo syksyisistä maisemista! Kun nyt kesän kääntyessä kohti iltaansa vetää lenkkarit päättäväisesti jalkaan ja lähtee talsimaan pientä lenkkiä, kävellen, juosten tai hölkäten, niin lokakuun alkuun mennessä on kunto kohdillaan Hölkän starttiviivalla. 33 kilometrin taival tuntuu ehkä pitkältä, mutta kun muistaa, että tarjolla on myös kävelysarja, aikaa suoritukseen on yhteensä 7 tuntia ja huolto matkan varrella pelaa, niin ei se ole ollenkaan mahdoton tehtävä.
 
Asiakaspalautetta kuunnellen järjestämme tänä vuonna perinteisten aamukuljetusten lisäksi kaksi bussia Tampereelta Valkeakoskelle myös iltapäivällä. Näin autonsa lähtöpaikalla jättäneet pääsevät kyydillä maaliin tultuaan suoraan Nirvasta, yleisistä bussivuoroista huolta kantamatta. Lisätietoa uusista kuljetuksista ja niiden aikatauluista kerromme syksyn kuluessa.
 
Tänä vuonna Sinulla on mahdollisuus jo ilmoittautumisen yhteydessä maksaa myös kuljetus Tampereelta Valkeakoskelle ja maalissa tarjoiltava keittolounas. Näin itse tapahtumapäivänä ei tarvitse huolehtia taskuun edes tuota pikkurahaa. Ilmoittautuminen kotisivuillamme on auki; klikkaa itsesi mukaan! Halvin maksukynnys on voimassa elokuun loppuun asti, joten kiirettä sen suhteen ei ole.
 
MAINIO PALAUTUSLENKKI; VAIN TÄNÄ VUONNA!
Tampere-päivän kunniaksi Tampereen uusi Rantatunneli avaa ovensa kaupunkilaisille lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Avoimien Ovien ohjelmaan kuuluu myös Rantatunnelijuoksu; 5,5 kilometrin mittainen pyrähdys tunnelin päästä päähän ja takaisin. Rantatunnelijuoksun alkamisaika klo 15 sopii mainiosti suurimmalle osalle Pirkan juosseille: maaliin Nirvassa TAKK:n pihamaalla, sen jälkeen osanottomaksuun sisältyen kyydillä Kalevan Uintikeskukseen vilvoittavien vesien ääreen ja sieltä sitten uudestaan klo 15 Rantatunnelijuoksun starttiviivalle. Hyvä juttu! Rantatunnelipäivästä löydät lisätietoja kotisivuiltaan.

Etsi sivustolta

Poluilla viihtyy myös

  • Squeezy
  • Tampereen Aikuiskoulutuskeskus
  • image

Youtubessa hölkättyä

Pirkan Kierroksen

toimintaa tukevat

Jsport-logo 
Sivuston ylläpitoa
tukemassa