Pirkan Kierros “kolme varttia”

135,00 

Tiedot 1

Osasto:

Kuvaus

  • 134 tai 217 km Pirkan Pyöräily
  • 12,5-35 km Pirkan Soutu
  • 33 km Pirkan Hölkkä

Kaikki Pirkan Hiihdon 90 kilometriä suorittaneet voivat toukokuun alkuun mennessä ilmoittautua mukaan loppukierrokselle 2018. Hintaan 130 euroa kuuluu osallistumisoikeus kaikkiin kolmeen tapahtumaan sekä kaikille Kierroksen suorittaneille Hölkän maalialueella jaettava Juhlakattaus eli Pirkankiertäjän kunniakirja, mitali ja hihamerkki. 40. Juhlavuoden kunniaksi pakettiin kuuluu myös Pirkankiertäjän heijastinnauha.

Kaikissa tapahtumissa voit valita itsellesi mieleisen sarjan; pyöräilyssä 217 km Pirkan Lenkin, 134 km Klassikon tai 134 km Yöpyöräilyn, hölkässä  juoksu- tai kävelysarjan. “Kolmen vartin” pakettiin kuuluu Pirkan Soudussa kirkkovenepaikka tapahtumapäivänä klo 16 starttaavassa Toisessa Aallossa, mutta voit toki osallistua myös omalla veneellä, jossakin tietyssä kirkkovenejoukkueessa tai Retkisoudussa.

Pirkan Kierrokselle ei välttämättä tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan kaikki ne, jotka lokakuisen hölkän jälkeen ovat suoriutuneet urakasta, nimetään Pirkankiertäjiksi. Kaikki Pirkan Kierroksen suorittaneet voivat halutessaan lunastaa osoituksena sisukkuudestaan Kierroksen Juhlakattauksen (paketin hinta 20 euroa). Juhlakattaus on lunastettavissa Pirkan Hölkän maalialueella ja tapahtuman jälkeen sen saa tilata Pirkan Kierroksen toimistosta.