Loading...

LUE: Jälki-ilmoittautuminen ja osallistujan ohjeet

2018-10-06T10:34:39+00:0004.10.2018|Pirkan Hölkkä, Pirkan Kierros|

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN VALKEAKOSKELLA TEHTAAN KENTÄLLÄ SU 7.10. KLO 8-10

Täysmatka 33 km, 50 euroa, Ei alennuksia jälki-ilmoittautuessa

Jälki-ilmoittautumispiste sijaitsee Tehtaan kentän parkkipaikan välittömässä läheisyydessä. Samasta paikasta löytyvät myös etukäteen maksetut kisamateriaalit. Kisakansliassa maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti ja erilaiset työsuhde-edut (lue ohjeistus työsuhde-eduista Pirkan Hölkän tapahtumainfosivulta).

JO-MAKSETTUJEN KISANUMEROIDEN NOUTO

Tässä lista etukäteen maksetuista kisanumeroista, jotka löytyvät jälki-ilmoittautumispisteeltä (ensimmäinen telttakatos Tehtaan kentälle saavuttaessa, Tehtaankadulta tultaessa).

OSALLISTUJAN OHJEET

Tutustu osallistujan ohjeisiin ennen tapahtumaa tästä.

LISÄHUOMIOT
Bussimatkan etukäteen lunastaneiden (listassa lisäpalvelu 1 tai 3) nimilista löytyy myös bussin rahastajilta. Mikäli lisäpalvelusta kertova tarra on unohtunut kisanumerostasi tai numerosi vasta odottaa sinua Valkeakoskella, et tarvitse erillistä tositetta maksustasi.

Lähtöalueella Tehtaan kentällä, lähtösuoran välittömässä läheisyydessä on nyt myös Kooveesuunnistuksen ja Pirkan Pyöräilyn yhteinen 12-paikkainen vessavaunu käytössänne.

ETUKÄTEEN ILMOITTAUTUNEET

Listan kaikista etukäteen ilmoittautuneista löydät täältä. Mukana on jo nyt lähes 1300 osallistujaa, joten luvassa on nousujohteinen, mitä mainioin Hölkkäpäivä!