Lopullinen lähtölista ja lyhyt info viikonloppuun

2019-07-26T19:20:57+02:0025.07.2019|Pirkan Soutu|

Lähtölistassa on nyt mukana kaikki tiedossamme olevat venekunnat. Näiden mukaiset venenumerot odottavat Soutukeskuksen kisakansliassa joko huomenna perjantaina klo 18.30-20 tai lauantaina ennen starttia. Jälki-ilmoittautuminen kuntosoutusarjoihin (kuntosoutu / melonta / Airon Män / coastal) onnistuu kisakansliassa. Pahoittelemme venekuntien Kiertäjä 2-5 tulostusjärjestystä.

Rannassa ennen starttia voit täyttää omaan pulloon juomaa; tarjolla urheilujuoma Squeezyä, mehua ja vettä. Luvassa on todella helteinen sää, joten on tärkeää, että kaikilla on juomaa, hattu ja aurinkorasvaa mukana.

Rannassa kaikille soutajille on tarjolla ilmainen Kauppahallin kotiruaan keitto (3 eri makua). Lisäksi on mahdollisuus ostaa Pirkan Soudun juhlavuoden 2018 T-paitoja hintaan 10 € sekä Pirkan Kierroksen tuubihuiveja 5 € /kpl (käy myös päähineestä).

OHJEITA TOISESSA AALLOSSA SOUTAVILLE: 

Lauantaina klo 16 starttaavaan kirkkoveneiden Toiseen Aaltoon on  täytetty 17 venettä. Tarkistathan, että oma nimesi löytyy listalta ja saavuthan rantaan viimeistään klo 15.  Oman venekuntasi löydät  TÄLTÄ LISTALTA nimesi kohdalla lukevan ilmapallohahmon perusteella. Huomioi, että veneet lähtevät rannasta viimeistään 15.45 lähtölinjalle, täyttyessään jo aiemmin.

Muutamissa veneissä on vielä sekalaisia paikkoja, eli jos nimeäsi ei löydy listalta, kerrothan siitä huomenna perjantaina toimistoomme. Soittamalla 050 4085111 tavoitat meidät parhaiten. Jos taas nimesi on listassa, mutta et ole saapumassa lauantain starttiin, ilmoitathan siitä meille huomisen aikana; tämä  helpottaa soutupaikkojen asettelua rannalla.

MIKÄ TÄRKEINTÄ: Kyseessä on suunnitelma, muutokset ovat mahdollisia! Poisjääneitä on aina ja järjestäjällä on oikeus ja velvollisuus siirrellä soutajia vielä rannassa veneestä toiseen, jotta saamme parillisen soutajamäärän veneeseen (ei koske omia venekuntiaan keränneitä joukkueita, eikä ryhmiä). Pääsääntönä on, että jokaisessa veneessä on vähintään 12 soutajaa.

Retkisoudun ilmoittautuminen on auki sunnuntai-iltaan saakka. Julkaisemme retkisoudun lähtölistat maanantaina 29.7.