Tänä keväänä pidetään jälleen Valmistaudu Pirkan Pyöräilyyn -luento sekä uutuutena Valmistaudu Pirkan Pyöräilyn ryhmäajoon -yhteislenkki, jossa treenataan ryhmässä ajamista turvallisesti!

 

Torstaina 11.5. klo 18–20: Valmistaudu Pirkan Pyöräilyyn -luento

Tule paikan päälle Tampereen pääkirjasto Metson luentosali Pihlajaan tai osallistu verkossa ja kuule asiantuntijoiden näkemykset, kuinka valmistautua Pirkan Pyöräilyyn ja muihin pyöräilytapahtumiin.

Kaikille avoimessa ja maksuttomassa tilaisuudessa käydään läpi pyöräilytapahtuman yleisiä asioita, reittejä ja pyörän kuntoon laittamista tapahtumaa varten. Tampereen pyöräilyviikko haastaa kaikki alueen seurat ja toimijat mukaan aktivoimaan harrastajia saapumaan pyörällä omiin harrastuksiinsa!

Tapahtuma striimataan livenä Kaupin Kanuunoiden Facebook-ryhmään. Liity ryhmään tästä, ennen klo 16 tulevat liittymispyynnöt ehditään hyväksyä ennen liven alkua!

 

Lauantaina 13.5. klo 10: Valmistaudu Pirkan Pyöräilyn ryhmäajoon -yhteislenkki

Isossa pyöräilytapahtumassa on tärkeää osata ryhmäajon salat ja tuntea sen mahdollisuudet. Lähde siis mukaan harjoittelemaan ryhmäajoa Kaupin Kanuunoiden johdolla! Lenkin aikana harjoitellaan ajaminen yhdessä jonossa, parijonossa sekä viestintä käsimerkein.

Tämä lenkki on erityisesti suunnattu Pitkän Pirkan ohjattuihin keskinopeusryhmiin osallistuville sekä heille, ketkä muodostavat omia ajoryhmiään klassikolle tai Pitkälle Pirkalle. Lenkin pituus on noin 60 km ja lähtöpaikkana toimii Mustalahden satama.

Tilaisuus on maksuton, ilmoittautuminen: https://forms.gle/mE1k4UaDkhoQsXf38

 

Vuoden 2023 pyöräilyn lähtöajat:

Lähtöajat 2023