Uusi ilmoittautumisjärjestelmä on nyt kaikkien tapahtumien osalta auki. Normaalisti kolmen vartin pakettia on myyty huhtikuun loppuun asti. Tänä vuonna paketti on kuitenkin ostettavissa toukokuun 16. päivään asti! Kolmen vartin pakettia ostaessa valitaan ensin kolmen vartin paketti, jonka jälkeen saat koodin sähköpostiisi, jonka avulla voi lunastaa maksutta osallistumisen kaikkiin kolmeen tapahtumaan.

Kaikki tapahtumien ilmoittautumiset ja maksut menevät siis uuden järjestelmän kautta eli emme ota enää vastaan sähköposti-ilmoittautumisia emmekä ryhmä-exceleitä. Mikäli sinulla on hankaluuksia ilmoittautumista tehdessä, ota yhteyttä Pirkan Kierroksen toimistoon.

Ryhmäilmoittautumiseen kaksi eri vaihtoehtoa:
Yksi ryhmän jäsen voi ilmoittaa kaikki jäsenet kerralla (lisäämällä aina uuden osallistujan) ennen maksuvaihetta. Mikäli ryhmäsi on iso voit pyytää järjestäjältä sähköpostitse (toimisto@pirkankierros.fi) koodia, jonka avulla jokainen ryhmän jäsen voi ilmoittautua. Laskulle kootaan kaikki koodilla ilmoittautuneet ja se lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä ilmoitettuun laskutusosoitteeseen (jos muuta ei ole sovittu).

Seuraamme myös aktiivisesti Korona-pandemian tilannetta ja viranomaisten ohjeistuksia tapahtumiin liittyen. Pyrimme tiedottamaan hyvissä ajoin, mikäli rajoitukset vaikuttavat tapahtumien järjestelyihin.

Tervetuloa mukaan Pirkan Kierroksen tapahtumiin: https://pirkankierros.tapahtumiin.fi/fi/