Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (HLU) on maakunnallinen liikunnan ja urheilun edunvalvonta-, palvelu- ja kehittämisyksikkö. Ydintehtävänämme on vahvistaa alueellista liikuntakulttuuria ja lisätä liikuntaa alueellamme.

Pirkan Kierroksen toimisto on osa HLU:n organisaatiota. Pirkan Kierroksen tapahtumat Pirkan Hiihto, Pyöräily, Soutu ja Hölkkä ovat yli 40 vuoden ajan liikuttaneet suomalaisia kuntoilijoita. Haluamme tarjota kuntoilijoille haasteita vuoden ympäri, mottomme mukaisesti ”Kunnon elämää ympäri vuoden”. Perinteikkäät kuntoilutapahtumat liikuttavat vuosittain lähes 10000 kuntoilijaa.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

TAPAHTUMAKOORDINAATTORIA

vastaamaan erityisesti Pirkan Kierroksen toimiston asiakaspalvelu- ja kehitystyöstä. Tehtäviin voidaan sisällyttää myös muita HLU:n työtehtäviä. Tapahtumatoimisto sijaitsee Tampereella Hervannan vapaa-aikatalolla.

Tapahtumakoordinaattorin työ koostuu pääosin toimistotyöstä, asiakaspalvelusta, markkinointitehtävistä (eritoten web, some) sekä tapahtumien järjestämiseen liittyen yhteistyöstä Pirkan Kierroksen osatapahtumien eli Pirkan Hiihto, Pirkan Pyöräily, Pirkan Soutu ja Pirkan Hölkän toteuttajien kanssa.

Tehtävään edellytetään vähintään toisen asteen tutkinnon suorittamista sekä joustavaa asennetta työhön ja työaikoihin. Lisäksi vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja soveltuvuutta sekä ryhmä- että yksilötyöskentelyyn. Järjestö- ja liikuntakentän tuntemus sekä työkokemus tapahtuma-alalta katsotaan eduksi. Työ on itsenäinen, jossa määritelty työaika on 75 h / 2 viikkoa.

Jos olet innostunut auttamaan tapahtumiamme onnistumaan tulevaisuudessa sekä sinulla on valmiudet tarvittaessa myös ilta- ja viikonlopputöihin, saatat olla etsimämme henkilö.
Tarjoamme toimivan työympäristön sekä haasteellisen ja itsenäisen työtehtävän.

Mahdolliset tiedustelut Pirkan Kierroksen neuvottelukunnan puheenjohtaja Pekka Leikas p. 040-7397360 ma 30.9. klo 13-15 tai ma 7.10. klo 10-12 tai HLU:n aluejohtaja Ari Koskinen p 050 371 4999, ti 1.10 ja ke 2.10. klo 13.00 – 16.30.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen 13.10.2019 mennessä osoitettuna Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n aluejohtaja Ari Koskiselle os. ari.koskinen@hlu.fi tai postitse Hämeen Liikunta ja Urheilu ry, aluejohtaja, Kuntokatu 17, 33540 Tampere.