Reppuhiihto perinteisellä Pirkka 90 km reitillä! Ladut ja urat ajetaan ennen lauantaita.

Nettisivuilla on ollut linkin takana Kangas-Pirkan ohjeet eli tutustuthan alta Reppuhiihdon ohjeisiin.

KULJETUKSET NIINISALOON

Reppu-Pirkan yhteiskuljetus linja-auto lähtee Tampereen keskustorilta, vanhan kirkon edestä lauantai-aamuna klo 4.45, Teivon Raviradalta klo 5.00 ja Kyröskoski, matkahuolto klo 05.30.
Kuljetus maksaa 10e, maksetaan autonkuljettajalle. Varaa tasaraha.

LÄHTÖ, ILMOITTAUTUMINEN JA JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautua voit ja myös suosittelemme tekemään ilmoittautumisen sekä maksamaan ennakkoon netissä 8.3. saakka.

Ennakkoilmoittautumisen hinnat ovat:

Reppu-Pirkka 50 €

Puoli Reppu-Pirkka 40 €

HUOM! Reppu-Pirkan numeroita ei postitettu kotiin vaan kaikkien ilmoittautuneiden tulee noutaa rintanumero ja hiihtokortti Niinisalon kansliasta. Hiihtokorttia on pidettävä mukana koko matkan ajan. Matkanvarrella on tarkastuspiste, jossa kortti tulee esittää.

Lähtö tapahtuu Niinisalon varuskunnasta joustavasti klo 06–08. Reppu-Pirkkaan voit ilmoittautua mukaan Niinisalossa klo 06–08 hintaan 60 € ja puolimatkalle hintaan 50 €. (Emme valitettavasti ota vastaan ilmoittautumisia viitenumerolla, puhelimitse tai sähköpostitse, ilmoittautuminen verkkokaupassa päättyy 8.3.) Jälki-ilmoittautuminen tapahtuu Niinisalon entisellä varuskuntakerholla, jossa voit täyttää ilmoittautumiskaavakkeen, jonka jälkeen noudat hiihtokortin. Saat samasta paikasta mukaasi myös rintanumeron ja varustesäilytysnauhan. Varusteet kuljetetaan lähtöalueelta maaliin (Lamminpään maja).

LÄHTÖ JA MAALI

Reppu-Pirkkaan startataan Niinisalosta klo 06–08. Lähtö ennen klo 6 on kielletty! Maali sijaitsee Lamminpään Hiihtomajalla (Teivon raviradan parkkipaikan läheisyydessä). Maali suljetaan klo 20.

Puoli reppuhiihdon maali sijaitsee Kyröskosken koululla.

VARUSTEKULJETUS LÄHDÖSTÄ MAALIIN

Merkitse rintanumerosi numero kilpailutoimistossa saamaasi reppurannekkeeseen ja jätä reppusi Niinisalossa bussin läheisyyteen. Näin se kuljetetaan Lamminpään majalle tai Kyröskoskelle odottamaan.

MATKALLA

Turvallisuussyistä osallistujat pitävät yllään rintalappuja tai omia kunniahiihtäjänumeroita koko matkan ajan. Reppuhiihto noudattaa pääosin varsinaisen Pirkan Hiihdon reittiä. Jämillä kierretään alkuperäistä reittiä laskeutumiskentän reunaa eli ei mennä aivan hotellin piha-alueelle. Latu menee Jämin harjun eteläpuolelta yhtyen Pirkan laavun kohdalla takaisin Pirkan alkuperäiselle latu-uralle poikkeama on selvästi merkitty.

Maaliin tullessa seurataan opasteita Lamminpään Hiihtomajalle sen sijaan että laskettaisiin Teivon Ravikeskuksen pihaan.

Reppuhiihdon ainoat mehupisteet ovat Kyröskoskella, tarkastuspisteellä ja maalissa, joissa tarjolla mehua, vettä ja kuntojuomaa. Kyröskosken huoltopisteellä on myös myynnissä mm kahvia. Kyröskosken huoltopiste suljetaan klo 14.30. Tarkastuspisteen sijaintia ei paljasteta, mutta se sijaitsee Kyröskosken jälkeen. Matkan varrella on maksullisia kioskeja/hiihtomajoja avoinna mm. Jämillä (aukeaa klo 10.00), Vatulassa ja Kyröskoskella.

Lähtöalueella ja Kyröskosken huoltopisteellä on myös varsinaisesta kisasta jäljelle jääneitä suksivoiteita käytettävissänne; suosittelemme kuitenkin huolehtimaan suksien voitelusta omatoimisesti.

Reppuhiihdossa ei ole järjestettyä keskeytyskuljetusta.

Hiihtäjiä muistutetaan vielä siitä, että Reppuhiihdon aikana ladun tienylityskohdissa ei ole liikenteenohjaajia, joten olkaa varovaisia teitä ylittäessänne!

TÄRKEÄT PUHELINNUMEROT

Lähtö: Niinisalon kanslia Jouni Välisalo 045 638 5101

Maali: Lamminpään Maja, Harjulan Halla, Esko Piirainen 050 496 1181

Yleisinfoa matkan varrella, Tapio Syrjänen 050 588 5332

Jälkipartio Niinisalo Kyröskoski, Elja Kivikoski 0400 957 872

Jälkipartio Kyröskoski-Maali, Erkki Mansikkamäki 044 972 9835

045 6385101 Tiedustelut ennakkoon ma 6.3.-pe 10.3.

Kävelyosuudet ennen Kyröskosken huoltopistettä n. 700 m ja huoltopisteen jälkeen n. 1km.

TULOSLUETTELO-TILAUKSET

Jätä perinteisen vuosijulkaisun postituspyyntö sähköpostiosoitteeseen pirkanhiihto@gmail.com

SUIHKUT JA SAUNAT

Lamminpään ulkoilumajan saunat ovat lämpiminä. Lamminpään Ulkoilumajan oma kahvila palvelee koko päivän.

MUUTA

Omat huoltojoukot löytävät kotisivuiltamme tapahtumainfosta reittikartan ja helposti varsinaisen Pirkan Hiihdon tavoitettavien huoltopisteiden osoitteet

Löytötavarat yms. toimitetaan Pirkan Kierroksen toimistoon. Tavaroita säilytetään 2 viikkoa.

Tulokset julkaistaan kotisivuillamme. Painettu tulosluettelo lähetetään sen erikseen tilanneille. Kannattaa tarkastaa oma tuloksensa kotisivuiltamme ennen virallisen tulosluettelon tekoa (2 viikkoa tapahtumasta), niin saamme tietosi (esim seura tai hiihtokerrat) oikein virallisiin tuloksiin.

Vakuutusyhtiö Turvan tapaturmavakuutus korvaa hiihdon aikana sattuneita tapaturmia. Korvauksen edellytyksenä on, että lääkärinhoito aloitetaan 14 vuorokauden kuluessa haaverista.

Pirkan Hiihto ry

Lindforsinkatu 5

33720 Tampere