Takon Soutajien soutukurssilla valmistaudutaan kesän soututapahtumiin. Ennen jäiden sulamista treenataan viisi kertaa soutuspinningiä Tampereen Soutukeskuksessa (Hatanpäänkatu 6). Jäiden lähdettyä siirrytään vesille ja kirkkoveneeseen. Ennen toukokuun lopussa soudettavaa Viking-soutua ehditään vesille kerran ja heinäkuista Pirkan Soutua ennen vedetään vielä kaksi kirkkoveneharjoitusta. Kurssin hintaan sisältyy harjoituskertojen lisäksi myös osanottomaksu molempiin soututapahtumiin. Viking Soutu järjestetään 27.-28. toukokuuta ja Pirkan Soutu soudetaan 27.7.

Ensimmäinen harjoituskerta ”personal trainer” Tuijan kanssa on  lauantaina 9.3. kello 12.00 alkaen. Kevään sisäsoututunnit ovat joka toinen lauantai (23.3. | 6.4. | 20.4. |4.5.) samaan aikaan ja tunnin pituus saattaa vaihdella 1,5-2h. Vesitreenit sovitaan sitten kun jäät lähtevät.

Kurssimaksu koko kevään kattavasta soutupaketista on 99 euroa. Jos olet ilmoittautunut etukäteen Pirkan Kierrokselle, on maksu 59 euroa. Ilmottautuminen 23.2. mennessä  Takon Soutajat toimistoon puhelimitse 050 370 1160 tai sähköpostitse takonsoutajat(at)takonsoutajat.fi. Pirkankiertäjät voivat ilmoittautua vielä 4.3. Hiihdon jälkeen.

Jos kaipaat lisää vesitreeniä, Takon soutajat järjestää keskiviikkoisin kirkkovenespinningtunteja järvellä, jos on vähintään 8 ilmoittautunutta. Se kustantaa normaali soutuspinning maksun 7,5 euroa tai voi myös maksaa soutuspinning kortilla. Myös e-passi, liikuntasetelit ja pankkikortti käyvät maksuvälineenä.
Artikkelikuvassa Ikaalisten naisten joukkueen tyylinäyte parin kesän takaa. Tämä otetaan tavoitteeksi!