Tammikuun loppuun asti voimassa oleva Pirkan Kierroksen pakettitarjous on nyt ostettavissa verkkokaupastamme.

Pakettiin kuuluu osallistumisoikeus kaikkiin neljään tapahtumaan valitsemassasi sarjassa. Soudun osalta pakettihinta sisältää kirkkovenepaikan Toisessa Aallossa, mutta voit ilmoittautua myös muihin sarjoihin. Hölkän maalissa jaettava Kierroksen Juhlakattaus (Kierrosmitali, -kunniakirja ja -hihamerkki) sisältyy myös pakettihintaan. 40. juhlavuoden kunniaksi paketti sisältää tänä vuonna myös Pirkankiertäjä tekstillä varustetun heijastinnauhan, jota toivomme käytettävän tulevissa tapahtumissamme. Oma treeni saa näin lisäsysäyksen tavoitteen julkituomisesta pitkin vuotta.

Tulevan vuoden aikana pääsemme seuraamaan ainakin yhtä matkaa Pirkankiertäjäksi. Jouni teki ensi vuoden tavoitteestaan julkisen lokakuun alussa, kun painoi ensimmäisen blogikirjoituksensa päätteeksi nappia ”julkaise”. Perheenisästä Pirkankiertäjäksi blogin löydät tästä linkistä.

Pirkan Kierrosta 2018 juhlitaan tiistaina 27.11. Varalan Urheiluopistossa, missä valmennuskeskuspäällikkö Hannele Hiilloskorpi vastaa illan asiantuntijapuheenvuorosta. Perinteiseen tapaan läpikäymme 2018 tapahtumat vielä kertaalleen ja kerromme tulevan kuntoiluvuoden suunnitelmista. Paikalla olevilta Pirkankiertäjiltä keräämme hyviä vinkkejä ensikertalaisille. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan rahanarvoisia etuja tulevalle vuodelle: yhden ilmaisen Kierrospaketin lisäksi arvotaan myös yksittäiset lahjakortit tulevan vuoden tapahtumiin. Tilaisuus on avoin kaikille, entisille, nykyisille ja tuleville Kiertäjille, kannustusjoukoille tai muuten asian omakseen tunteville.

Halutessasi voit lunastaa itsellesi etukäteen verkkokaupassamme Varalan mahtavan kotiruokapäivällisen (10 euroa). Päivällinen on tarjolla klo 16.30-18 ja se on myynnissä verkkokaupassamme perjantaihin 23.11. asti.