Tammikuun loppu yllätti monet. Jotta Matti Myöhäisetkin pääsevät mallikkaasti mukaan, on Pirkan Kierroksen pakettitarjous verkkokaupassamme ostettavissa vielä viikonlopun ajan.
Paketti sisältää osanotto-oikeudet kierrokseen oikeuttavissa sarjoissa (Hiihto 90 km, Pyöräily 134 tai 217 km, Soutu 12,5, 25 tai 35 km ja Hölkkä 33 km). Soudun osalta osanottomaksu sisältää kirkkovenepaikan Toisessa Aallossa, mutta muissakin sarjoissa voi toki osallistua. Pakettiin kuuluu myös Hölkän maalissa Pirkankiertäjän Juhlakattaus; Kierroksen mitali, kunniakirja ja hihamerkki. Juhlavuoden kunniaksi kaikki etukäteen kierrokselle ilmoittautuneet saavat hiihdon rintanumeropostituksen yhteydessä kuvassa näkyvän heijastinnauhan, jolla toivomme tunnistavamme kiertäjän jo tapahtumissa vuoden mittaan.
Pirkan Hiihdon jälkeen kaikilla 90 kilometrin hiihtäneillä on vielä mahdollisuus lunastaa itselleen Kolmen vartin paketilla loppukierroksen tapahtumat. Etukäteisilmoittautuminen ei ole välttämätöntä, kaikki edellä luetellut matkat hyväksytysti suorittaneet nimetään Pirkankiertäjiksi hölkän jälkeen.