Tapahtuma-
kumppanit
Sivuston ylläpitoa
tukemassa
PIRKAN HÖLKKÄ - JUOSTEN, KÄVELLEN, HÖLKÄTEN

pho main1Suomen ainoa pääosin maastossa juostava massajuoksutapahtuma järjestetään vuosittain lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Valkeakoskelta Tampereelle kulkeva 33 kilometrin reitti on vaihtelevasti pururatoja, metsäteitä ja – polkuja. Asfaltin osuus reitillä on noin viisi kilometriä. Juoksusarjojen lisäksi on mahdollista osallistua kävelysarjaan, jossa ei ole ajanottoa. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tampereen Taivaltajat ry ja Valkeakosken Retkeilijät ry.

Pirkan Hölkän historia ulottuu vuoteen 1970. Reitti on pääosin ollut aina nykyisen kaltainen. Keskimääräinen osanottajamäärä on hieman yli 1700. Vuonna 2012 maalin saavutti 1701 kuntoilijaa.

Lempäälän Kisa järjestää vuoden 2014 SM-maastot Lempäälän Hakkarissa 10.-11.5.2014. Kaksipäiväisen tapahtuman ensimmäisenä päivänä lauantaina juostaan Suomen Aikuisurheiluliiton (SAUL) SM-maastojuoksukilpailut sekä junioreiden kansalliset Flying Finns-maastokisat. Sunnuntaina päätapahtumassa juostaan Suomen Urheiluliiton (SUL) nuorten ja aikuisten SM-maastojuoksukilpailut. YLE televisioi sunnuntain tapahtuman.

Aikuisurheilijoiden osalta sarjoja löytyy viiden vuoden välein alkaen 30-vuotiaista. Juostavat matkat vaihtelevat vanhimpien 1 km lenkistä aina nuorimpien 6 km matkaan. Kisoissa käytetään kivituhkapintaisia 1 ja 2 kilometrin lenkkejä. Sunnuntain nuorten ja yleisten sarjojen kilpailut juostaan täsmälleen samalla 2 kilometrin reitillä, joten tulokset eri sarjoissa ovat vertailukelpoisia keskenään.

Aikuisurheiluliiton SM-maastoissa osallistujalta ei edellytetä yleisurheilun kilpailulisenssiä, riittää, että kuulut johonkin seuraan. Näin ollen lauantaiset SAUL:n kisat tarjoavat oivan tilaisuuden testata omaa juoksuvauhtia verrattuna Suomen kovimpaan tasoon. Henkilökohtaisten sarjojen lisäksi jokaisessa sarjassa on myös kolmihenkinen joukkuekilpailu.

Ilmoittautumisaika päättyy 4.5.2014. Kilpailuinfon ja ohjeistuksen löydät SM-maastojen virallisilta kotisivuilta.

Lempäälän Kisa toivottaa kaikki Pirkan Hölkkääjät tervetulleeksi nauttimaan Hakkarin SM-maastokisatunnelmista, reitille ja reitin varrelle!

Sateisen syyspäivän kunniaksi teimme toimistolla ylimääräisen arvonnan. Hölkkäpäivänä valitettavasti lunastamatta jäänyt päävoittomme, Presentcardin 100 euron arvoinen lahjakortti, lähtee kilpailijalle nrolla 2256. Tarkempi tarkastelu osoittaa, että Fortunan suosikiksi numeroarvonnan perusteella nousi hra Jussi Jokinen, Niihaman maja.

Lämpimät onnittelut voittajalle!

Sunnuntaisesta Talkoohölkästä nautti vielä 45 osallistujaa. Näin ollen hölkän kokonaisosallistujamäärä kipusi 1860:en. Ilmoittautuneita tänäkin vuonna oli reippaasti yli 2000, mutta valitettavasti kaikki eivät päässeet lähtöviivalle. 

Lämmin kiitos teille kaikille mukana olleille; toivottavasti ensi vuonnan nähdään jälleen!

Tuloksissa on nyt mukana myös talkoohölkkääjien nimilista. Mahdollisia seuramuutospyyntöjä yms. odotamme vielä tämän viikon, sen jälkeen lähetämme tulosluettelon sitä erikseen pyytäville. 

pdf44. Pirkan Hölkkä, tuloksetkuvakaappausLöytötavaroita jäi tapahtuman jäljiltä ennätyksellisen vähän. Ainoastaan oranssi Helsinki City Run paita, muutama mitali ja juomapullo odottavat vielä unohtajaansa. Voimme tyytyväisinä kertoa, että youtube-videossa osallistujan taskusta tipahtava lippalakki on salapoliisityön seurauksena jo postissa matkalla kohti oikeaa omistajaa. Lakin poimimisesta, pesusta ja postituksesta erityiskiitos videon kuvaajalle!

http://www.youtube.com/watch?v=Ohlll6Q7KzI

Juoksusarjoissa 3-15 nopeinta suoritusta palkitaan sijoitusmitalien lisäksi myös tavarapalkinnoin.

presentcardTämän lisäksi arvotaan kaikkien osallistujien kesken arvontavoittoja. Päävoitoksi on uskomattoman hauska lahjatalo Presentcard  lahjoittanut 100 euron arvoisen superlahjakorttinsa!! Kannattaa tutustua palveluunsa muutenkin näin joulun lähestyessä; superlahjakortti antaa lahjan saajalle mahdollisuuden valita itse kymmenistä erilaisista liikkeistä itselleen mieluisen vaihtoehdon.

Arvontalista on voimassa hölkkäpäivän ajan ja Fortunan suosikit voit tarkistaa maalialueella oheismyyntiteltallamme.

logo zalandoHölkkääjiä tsemppaamassa on myös Zalando, jonka nettikaupasta kenkien vuoksi kiljuvien naisten lisäksi omansa löytää myös aktiiviliikkuja. Säiden kylmetessä on sivuilleen ilmestynyt kiva valikoima kaikenlaista ulkoiluun liittyvää. 

Hieno määrä ennakkoilmoittautuneita sunnuntaiseen koitokseen. Listoilla on jo nyt 1800 osallistujaa. Huomenna perjantaina tarkastamme vielä loputkin pankkisuoritukset ja teemme kaksi erillistä listaa sen jälkeen; kaikki ennakkoilmoittautuneet sekä erikseen vielä ne, jotka saavat rintanumeron lähtöpaikalta.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN Tehtaan kentällä alkaa sunnuntaiaamuna klo 7.30; vielä mahtuu mukaan!

pdfEnnakkoon ilmoittautuneet 3.10. klo 12 mennessä

pdfOpas osanottajalle

Lisää artikkeleita...

Etsi sivustolta

Sää Tampereella

Kaverit

  • SM-maastot 2014
  • Jämi 21
  • Pihlajalinna
  • Valkeakosken Retkeilijät
  • Tampereen Taivaltajat

Youtube löytö

Youtube löytö