Mun Soutu

Ojeita Mun soutu suorituksen palautuslomake on suljettu. Mikäli haluat vielä palauttaa oman soutusuorituksesi otathan yhteyttä sähköpostitse Pirkan Kierroksen toimistoon (toimisto@pirkankierros.fi)

Mun Soutu suorituksen pääset palauttamaan täältä.

Mun Soudussa liikutaan vesillä Pirkan Soudun virallisten matkojen mukaisesti joko 25 km (pienveneet ja melojat) tai 35 km (kirkkoveneet) heinäkuun-elokuun aikana. Reitti on vapaavalintainen, mutta matkan tulee täyttää joko 25 km tai 35 km.

Omatoimipaketin myynti päättyy 31.7. Osallistujilla on aikaa suorittaa Pirkan Soutu omatoimisesti ajanjaksolla 15.7.-29.8., jonka jälkeen suorituksen palautteneille lähetetään postissa Pirkan Soudun vuoden 2021 soututarra ja mitali. 

Suoritusmerkinnän ja nimesi tulosluetteloon saat, kun soudun jälkeen toimitat GPS-tiedoston omasta suorituksestasi, joko jakamalla suorituksesi tai ottamalla kuvakaappauksen. Suoristus palautetaan Pirkan Soudun nettisivujen kautta (avataan kun ilmoittautuminen on päättynyt). Kirkkovenejoukkueiden suoritukset ilmoitetaan joukkueen vastuuhenkilön toimesta.

Jakamalla kuvan Soudustasi #MunSoutu sosiaalisessa mediassa pääset osallistumaan arvontaan.

Pirkan omatoimi Soudussa osanottomaksua ei voi siirtää viralliseen Pirkan Soutuun, seuraavaan vuoteen eikä maksua palauteta missään olosuhteissa. Omatoimi Soudussa ollaan vesillä täysin omalla vastuulla ilman tapahtumanjärjestäjän tarjoamaa huoltoa. Kirkkoveneet voivat ilmoittautua omatoimisesti suoritettavaan Pirkan Soutuun, kun yleiset kokoontumisrajoitukset sen mahdollistavat.

Mun Soutu on hinnaltaa 20 € / hlö (pienveneet ja melojat). Kirkkovenemaksu 200 eur/joukkue, kun joukkue soutaa omalla veneellä ja perämiehellä. 

Ilmoittaudu täältä: https://pirkankierros.tapahtumiin.fi/fi/