Mun Soutu

Mun Soudussa liikutaan vesillä Pirkan Soudun virallisten matkojen mukaisesti joko 25 km (pienveneet ja melojat) tai 35 km (kirkkoveneet) heinäkuun-elokuun aikana. Reitti on vapaavalintainen, mutta matkan tulee täyttää joko 25 km tai 35 km.

Omatoimipaketin myynti päättyy 15.7., jonka jälkeen kaikille ilmoittautuneille lähetetään postissa oma mitali ja soututarra. Osallistujilla on aikaa suorittaa Pirkan Soutu omatoimisesti ajanjaksolla 15.7.-29.8.

Suoritusmerkinnän ja nimesi tulosluetteloon saat, kun soudun jälkeen toimitat GPS-tiedoston omasta suorituksestasi, joko jakamalla suorituksesi tai ottamalla kuvakaappauksen. Suoristus palautetaan Pirkan Kierroksen nettisivujen kautta (avataan kun ilmoittautuminen on päättynyt). Kirkkovenejoukkueiden suoritukset ilmoitetaan joukkueen vastuuhenkilön toimesta.

Jakamalla kuvan Soudustasi #MunSoutu sosiaalisessa mediassa pääset osallistumaan arvontaan.

Pirkan omatoimi Soudussa osanottomaksua ei voi siirtää viralliseen Pirkan Soutuun, seuraavaan vuoteen eikä maksua palauteta missään olosuhteissa. Omatoimi Soudussa ollaan vesillä täysin omalla vastuulla ilman tapahtumanjärjestäjän tarjoamaa huoltoa. Kirkkoveneet voivat ilmoittautua omatoimisesti suoritettavaan Pirkan Soutuun, kun yleiset kokoontumisrajoitukset sen mahdollistavat.

Mun Soutu on hinnaltaa 20 € / hlö (pienveneet ja melojat). Kirkkovenemaksu 200 eur/joukkue, kun joukkue soutaa omalla veneellä ja perämiehellä. Kirkkovenepaikka 35 eur/hlö järjestäjän tarjoamassa kirkkoveneessä. Järjestäjä ilmoittaa erillisistä kirkkovene lähdöistä, kun kokoontumisrajoitukset sen mahdollistavat.

Ilmoittaudu täältä: https://pirkankierros.tapahtumiin.fi/fi/