Aiemmin julkaisimme puuveneiden keskipitkänmatkan SM-kisoihin  la 31.7. osallistuvien nimilistan. Sen voit lukea  TÄSTÄ LINKISTÄ , joka on päivitetty 30.7. pe-iltana.

Ilmoitusjärjestelmämme vaatii ilmoittajalta soutuseuratiedon täyttämistä ja se ei ole yhteydessä Suomen Soutu- ja Melontaliiton järjestelmiin. Jos seuratieto on puutteellinen, seuraksi tulee paikkakunta. Olemme tarkastaneet liitosta, että kaikilla on lisenssit kunnossa. Korjauksen seuratietoosi voit tehdä hakiessasi venenumeron kisakansliasta.

Olemme  muodostaneet myös  listan tähän saakka Pirkan Soutuun  la.31.7. ja su  1.8.  pienvene- sekä kirkkovenesarjoihin ilmoittautuneista soutajista, ja voit lukea sen TÄÄLTÄ.

Mikäli näet tiedoissasi muutettavaa, otathan yhteyttä sähköpostitse toimistoomme s-posti: toimisto@pirkankierros.fi .

Toisen Aallon klo 15 starttaavat venekunnat vielä ”elävät” ja voimme siirtää yksittäisiä soutajia niin, että saamme veneistä soutukelpoisia. Pidämme toki joukkueilmoittautumiset samassa veneessä.

Julkaisemme viimeistään huomenna Toisen Aallon  vene- ja osallistujakohtaisen ilmapallolistan. Ilmapallon avulla löydät oman veneesi kätevästi rannassa.

Päivitämme myös osallistujalistat kauttaaltaan pe 30.7. iltasella. Ne löytyvät netin lisäksi kisakanslian ulkoseinältä la-aamuna.

Lue ystävällisesti vielä erikseen julkaistava soutajan muistilista, jossa on mm.  tietöiden vuoksi ajo-ohjeet soutustadionille .

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista perjantaina kisakansliassa  (Hatanpäänkatu 6) klo 18.30 -20 sekä lauantaina 31.7. klo 8.00 alkaen.

Keskiviikkona 4.8. soudettavaan Retkisoutuun voit edelleen ilmoittautua netissä sekä keskiviikkona kisakansliassa rannassa ennen starttia.