Pirkan Pyöräilyn ilmoittautuminen verkkokaupassamme on avautunut ja sulan asfaltin odotus on ilmoittautumistahdista päätellen jälleen huimaa. Halvimmat maksukynnykset ovat totuttuun tapaan voimassa toukokuun alkuun asti.

Muutamia pikku-uutuuksia on luvassa; niistä siis tässä:

Pitkän Pirkan keskinopeusryhmissä (ajoajan keskinopeus)

  • 36 km/h ryhmä on kovavauhtinen yhteislenkki ilman nimettyjä vetäjiä
  • 34 km/h ryhmä poikkeaa normireitiltä ja käy Parkanossa. 255km erikoislenkillä kaikki osallistujat osallistuvat vetorinkiin
  • 32 km/h kaksi ryhmää, joista 32A ajaa normireitiltä poiketen mennessä Karhentietä ja tullessa Viitapohjan kautta. Kokonaispituus sama 217km
  • 30 km/h kaksi ryhmää, joista 30A ajaa normireitiltä poiketen mennessä Karhentietä ja tullessa Viitapohjan kautta. Kokonaispituus sama 217km
  • 28 km/h kaksi ryhmää, joista 28B-ryhmän ohjelmassa on ylimääräinen huoltotauko paluumatkalla. Virvokkeet sisältyvät osanottomaksuun

Uutena ryhmänä kootaan lisäksi Retkiryhmä, noin 25 km/h
Ensikertalaisille sopiva, kannustusta ja ryhmähenkeä täynnä oleva nautiskeluretki, pysähdytään kaikilla huoltopisteillä ja tullaan ajan kanssa maaliin.

Hiekkatiepainotteinen “Gravel Grinding”
Omatoiminen ryhmäajo cyclocross ja hyvin kulkevilla (27,5/29”) maastopyörillä. Matkaa kertyy liki 170km, reittiä ei merkitä, GPS-jälki jaetaan etukäteen. Klassikon huoltopisteet ja virallisella reitillä oleva tekninen huolto käytettävissä. Tavoitteena tasainen eteneminen ryhmissä.

Testaamme uusia ideoita käytännössä ja lähetämme maastopolkijat matkaan klo 8.00 lähtöryhmän perässä. Mikäli siis haluat osallistua tähän omatoimiryhmäajoon, ilmoittaudu normaalisti Klassikko-matkalle, lähtöaikaan 8.00. Gravel Grinding ryhmäläisten kannattaa myös kirjautua Fillarifoorumin Pirkka-keskusteluun ja kertoa siellä osallistumisesta tähän erikoisryhmään. Näin saamme etukäteen jonkinlaista ennakkoajatusta lähtijöiden määrästä.

Lisäksi tarjoamme hulluttelijoille
Pitkän Pirkan jatkoksi voi ajaa Klassikon samaan hintaan, kunhan on perillä maalissa ennen klo 20.00! Tätäkin on meiltä oikeasti toivottu.. Tämä onnistunee ajallisesti joiltain 217km-ryhmäläisiltä…  Toukokuun alkuun asti verkkokaupassamme voit valita myös pakettihinnan ja varmistaa näin osanottosi päivä-Pirkan lisäksi myös ainutlaatuiseen Yöpyöräilyyn seuraavan viikon perjantaina.

Ajetaan myös Pyhäjärven ympäri
Näsijärven kiertävien pidempien reittien lisäksi valikoimaan sisältyy myös 40 km Pirkan Pyhä.Tampereen raitiovaunutyömaita väistellen löytänemme turvallisimman reitin Hakametsästä Näsijärven rannoilla ja takaisin vasta tapahtuman alla. Perheen pienimmille tarjolla on jälleen Lilliputti 4 km.