47. Pirkan Pyöräily järjestetään sunnuntaina 9.6.2024 ja Yöpyöräily 14.6.2024

1. Osanottomaksut ja maksukynnykset

SARJAT 30.4. asti 1.5.-3.6. (yöpyöräily 5.6. klo 12.00 saakka) Lähtöpaikalla
Pitkä Pirkka 217 km 60 € 70 € 85 €
HiekkaPirkka n. 170 km 55 € 65 € 75 €
Klassikko 134 km 50 € 65 € 75€
Pirkan Pyhä 40 km 25 € 25 € 30 €
Pirkan Pyhä 40 km / perhe (max. 4 hlö, joista max. 2 aikuista) 55 € 55€ 60 €
Yöpyöräily 134 km 40 € 55€ (5.6. klo 12.00 saakka) 65 €
Lilliputti 4 km 15 € 15€ 20 €
Lilliputti 4km / perhe (max. 4 hlö, joista max. 2 aikuista) 40 € 40€ 50 €
Soveltava Pyöräily 25€ 25€ 25€
MunPyöräily (*ilmoittautuminen päättyy 30.5.) 40 € 40 €

Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden reitti- ja huoltopistemuutoksiin. Mikäli tapahtuma poikkeuksellisten olojen vuoksi joudutaan peruuttamaan, varaa järjestäjä oikeuden tarvittaessa pidättää osan osanottomaksusta jo syntyneiden kustannusten ja painatuskulujen kattamiseen.

Yli 10 hengen ryhmät, tehdessään ryhmäilmoittautumisen saavat 10 % alennuksen.

Lisätietoja reiteistä, keskinopeus- ja lähtöryhmistä, tavoiteajoista ym. löydät vierittämällä Pirkan Pyöräilyn etusivun alareunaan reittikartan alapuolelle ja valitsemalla matkan.

Kysymyksiä ja vastauksia myös Fillarifoorumin keskustelusta.

2. OSANOTTOMAKSUUN SISÄLTYY

  • Ravintohuolto huoltopisteissä *
  • Keittoruokailu maaliin saavuttuasi *
  • Mitali maaliin ajaneille
  • Vuositarra ja rintanumero muistoksi
  • Arvontapalkintoja maaliin tulleiden kesken
  • Kisakeskuksessa jäähallilla varustesäilytys ja suihkut
  • Pyörähuolto (tarvikkeista erillinen maksu)
  • Ensiapu
  • Keskeytyskuljetus
  • Turvan tapaturmavakuutus

* Yöpyöräilyssä vain yksi huoltopiste, ei keittoruokailua maalissa

3. ILMOITTAUTUMINEN JA NUMEROIDEN JAKO

Ilmoittaudu Pirkan Pyöräilyyn TÄÄLTÄ
Järjestelmässä toimivat kaikki eri maksutavat, eli myös liikuntaetumaksut menevät järjestelmän kautta. Ryhmäilmoittautumiseen pyydä ohjeet toimisto@pirkankierros.fi.

Jälki-ilmoittautuminen ja numeroiden nouto tapahtuu Hakametsän jäähallilla lauantaina 8.6. klo 15−19 sekä sunnuntaina 9.6. klo 6.30 alkaen. Numeroita EI SAA lainkaan Pirkan Kierroksen toimistolta.

Numerot on lajilteltu aakkosjärjestykseen. Noutopisteistä jäähallilla on kolme. Klassikon numerot omanaan, Pirkän Pirkan omanaan ja Pirkan Pyhä, Soveltava Pyöräily & Lilliputti omanaan. Jäähallilla on selkeä opastus numeroiden hakuun.

RYHMÄT HUOM! Mikäli yksi hakee kaikki ryhmän numerot, ilmoitathan siitä 5.6. mennessä toimistolle osoitteeseen toimisto@pirkankierros.fi. Ilmoita sähköpostissa ryhmän ja sen jäsenten nimet.

4. LÄHDÖT

Pirkan Pyöräilyn lähtö- ja maalipaikkana toimii Hakametsän jäähallin piha-alue (Keltinkatu 2).

Tapahtumapäivänä kanslia avautuu klo 6.30 ja maali suljetaan klo 20. Kaikki lähdöt tapahtuvat numerojärjestyksessä (myös Pitkän Pirkan keskinopeusryhmissä). Numerot jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten jos haluat polkea kaverin kanssa samaa matkaa, ilmoittautukaa ja maksakaa osanottomaksu samana päivänä. Eri aikaan ilmoittautuneita emme siirrä lähtöjärjestyksessä aikaisemmaksi, vaan pienemmällä numerolla varustettu ”peruuttaa” lähtöjonossa.

Matkaan lähdetään 30 hengen ryhmissä, numerot jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mestaripyöräilijät (yli 20 kertaa osallistuneet) saavat lähteä matkaan haluamassaan ryhmässä ilman ennakkoilmoitusta, lukuun ottamatta Pitkän Pirkan keskinopeusryhmiä, joihin kaikkien pitää erikseen ilmoittautua.

Lähtöajat:

Pitkä Pirkka 7:20-8:00

Klassikko 8:00-10:00

Pirkan Pyhä 10:30

Lilliputti 10:45

Soveltava Pyöräily 10:55

Katso tarkemmat lähtöajat: LÄHTÖAJAT

5. TAPAHTUMAPAIKKA

Pirkan Pyöräilyn lähtö- ja maalipaikkana toimii Hakametsän jäähallin piha-alue (Keltinkatu 2). Jäähallin isot parkkipaikat ovat käytössämme, samoin pihan viereinen hiekkakenttä toimii pysäköintialueena.

Hakametsän jäähallille voi saapua myös julkisilla liikennevälineillä, ratikalla tai bussilla.
Lue pyörän kuljettamisesta Nysse-liikenteessä: https://www.nysse.fi/polkupyorat

Tapahtumapaikalla on varustesäilytys koko tapahtumapäivän ajan.

Jäähallin kisakanslia on avoinna jo tapahtumaa edeltävänä lauantai-iltana klo 15-19. Tapahtumapäivänä kanslia avautuu klo 6:30 ja maali suljetaan klo 20.

6. VALOKUVIA MATKAN VARRELLA

Tapahtumassa otettuja kuvia voidaan käyttää tapahtuman markkinoinnissa. Mikäli osallistuja haluaa, että hänen kuvaansa ei käytetä mainonnassa, pyydetään häntä ottamaan yhteys Pirkan Kierroksen toimistoon heti tapahtuman jälkeen. Selkeitä kasvokuvia käyttäessämme pyrimme selvittämään kuvassa olevan henkilöllisyyden ja otamme yhteyttä ennen kuvan käyttöä.

7. OSANOTON PERUUTUS

Osallistumisen Pirkan Pyöräilyn tapahtumaan voi perua aina siihen asti, kunnes maksu on suoritettu. Sopimus osallistumisoikeudesta Pirkan Pyöräilyn tapahtumiin syntyy maksun suorittamisen jälkeen. Maksettu osallistuminen Pirkan Pyöräilyyn on sitova eikä osallistumismaksua palauteta missään tapauksessa (pl. tapahtuman peruuntuminen).

Osallistumisoikeuden siirtäminen seuraavalle vuodelle on kuitenkin mahdollista lääkärintodistuksen avulla. Siirron voi tehdä vain yhden vuoden eteenpäin. Ilmoittautuminen Pirkan Pyöräilyyn on henkilökohtainen, mutta ilmoittautumisen siirtäminen toiselle henkilölle on mahdollista erillisestä ilmoituksesta (ei koske työsuhde edulla maksettuja osallistumisia). Perimme tästä kuitenkin 5 (viiden) euron toimistomaksun. Mikäli estyt osallistumasta varsinaiseen tapahtumaan, voit siirtää osanotto-oikeuden seuraavalla viikolla järjestettävään tapahtumaan.

8. TAPAHTUMAN PERUUNTUMINEN

Jos Pirkan Pyöräily sääolosuhteiden tai muiden järjestäjistä riippumattomien esteiden takia joudutaan peruuttamaan, varaavat järjestäjät itselleen oikeuden pidättää maksimissa 30 % osanottomaksuista jo syntyneiden kustannusten peittämiseen. Osanottomaksun voi myös siirtää seuraavalle vuodelle ilman osallistujalle aiheutuvia kuluja. Liikuntaeduin maksettuja osanottomaksuja emme palauta, tällöin ainoastaan siirto seuraavaan vuoteen on mahdollinen.

9. MAJOITUSVINKKEJÄ

Tampere täyttyy kesäisin lukuisista kesävieraista, kehotamme varaamaan mahdollisen hotellimajoituksen ajoissa. Erityisesti Pirkan Pyöräily -henkisesti toimivia hotelleja ovat mm. Norlandia Care ja Hotel Kauppi muutaman kilometrin päässä lähtöpaikasta sekä Hervannassa sijaitseva Hotel Hermica. Lisää majoitustietoja löydät mm. Tampereen kaupungin matkailusivuilta

Muista myös vihreät valinnat saapuessasi Tampereelle: https://www.vr.fi/palvelut-junassa/polkupyoran-kuljetus-junassa