Mun Pyöräily

Mun Pyöräilyn palautuslinkki on suljettu. Voit palauttaa suorituksesi sähköpostilla osoitteeseen toimisto@pirkankierros.fi

Mun Pyöräilyssä kukin osallistuja saa polkea haluamansa matkan, haluamassaan paikassa kesäkuun aikana. Omatoimipaketin myynti päättyy 31.5., jonka jälkeen kaikille ilmoittautuneille lähetetään postissa oma rintanumero, mitali ja tarra. Osallistujilla on aikaa suorittaa oma pyöräilynsä koko kesäkuun ajan. 

Voit myös rastittaa ilmoittautumisvaiheessa, mikäli et halua mitalia ja numeroa sinulle postitettavan.

Suoritusmerkinnän ja nimesi tulosluetteloon saat, kun pyöräilyn jälkeen toimitat GPS-tiedoston omasta suorituksestasi, joko jakamalla suorituksesi tai ottamalla kuvakaappauksen. Suoristus palautetaan nettisivujen kautta. Suoritusmerkinnän saa normaalien sääntöjen mukaisesti 134 km ja 217 km täyttäviltä matkoilta. Ilmoittautuessa ei tarvitse valita matkaa, mutta jos haluat nimesi tulosluetteloon niin suoritusta palauttaessa tulee mainita suoritettu matka.

Pirkan omatoimi pyöräilyn osanottomaksun voi halutessaan siirtää viralliseen pyöräilyyn, mutta tällöin peritään väliin jäävä summa osanottomaksusta. Osanottomaksua EI VOI SIIRTÄÄ seuraavaan vuoteen eikä maksua palauteta missään olosuhteissa. Omatoimi pyöräilyssä ollaan täysin omalla vastuulla ja sitoudutaan noudattamaan liikennesääntöjä ja kunnioittamaan muita liikenteessä olijoita. Omatoimi pyöräilyyn ei sisälly mitään huoltopisteitä eikä huoltoa tai keskeytyskuljetusta.

Mun Pyöräilyn hinta on 35 € / osallistuja.