Mun Pyöräily

Mun Pyöräilyn suorituksen palauttaminen linkin kautta on päättynyt. Mikäli halauat vielä palauttaa suorituksesi otathan yhteyttä Pirkan Kierroksen toimistoon (toimisto@pirkankierros.fi) 

Mun Pyöräilyssä kukin osallistuja saa polkea haluamansa matkan, haluamassaan paikassa kesäkuun aikana. Omatoimipaketin myynti päättyy 30.5., jonka jälkeen kaikille ilmoittautuneille lähetetään postissa oma rintanumero, mitali ja tarra. Osallistujilla on aikaa suorittaa oma pyöräilynsä koko kesäkuun ajan. 

Suoritusmerkinnän ja nimesi tulosluetteloon saat, kun pyöräilyn jälkeen toimitat GPS-tiedoston omasta suorituksestasi, joko jakamalla suorituksesi tai ottamalla kuvakaappauksen. Suoristus palautetaan nettisivujen kautta. Suoritusmerkinnän saa normaalien sääntöjen mukaisesti 134 km ja 217 km matkoilta, mutta myös lyhyemmille matkoille (40 km ja 4 km) voi lähteä tekemään omatoimi pyöräilyä. Ilmoittautuessa ei tarvitse valita matkaa, mutta jos haluat nimesi tulosluetteloon niin suoritusta palauttaessa tulee mainita suoritettu matka.

Suosittelemme kaikkia osallistujia käyttämään omaa numerolappua ajaessaan, niin saamme myös mukavasti tapahtumailmettä ympäri Suomen. Jakamalla kuvan #MunPyöräily sosiaalisessa mediassa pääset osallistumaan arvontaan.

Pirkan omatoimi pyöräilyn osanottomaksua ei voi siirtää viralliseen pyöräilyyn, seuraavaan vuoteen eikä maksua palauteta missään olosuhteissa. Omatoimi pyöräilyssä ollaan täysin omalla vastuulla ja sitoudutaan noudattamaan liikennesääntöjä ja kunnioittamaan muita liikenteessä olijoita. Omatoimi pyöräilyyn ei sisälly mitään huoltopisteitä eikä huoltoa tai keskeytyskuljetusta.

Mun Pyöräilyn hinta on 20 € / osallistuja

Ilmoittaudu mukaan: https://pirkankierros.tapahtumiin.fi/fi/