Mun Pyöräily

Mun Pyöräilyssä kukin osallistuja saa polkea haluamansa matkan, haluamassaan paikassa. Omatoimipaketin myynti päättyy 31.5., jonka jälkeen kaikille ilmoittautuneille lähetetään postissa oma rintanumero, mitali ja tarra. Osallistujilla on aikaa suorittaa omatoiminen pyöräilynsä 23.7. saakka.

Voit myös rastittaa ilmoittautumisvaiheessa, mikäli et halua mitalia ja numeroa postissa.

Suoritusmerkinnän ja nimesi tulosluetteloon saat, kun pyöräilyn jälkeen toimitat GPS-tiedoston omasta suorituksestasi, joko jakamalla suorituksesi tai ottamalla kuvakaappauksen. Suoritus palautetaan osoitteeseen toimisto@pirkankierros.fi. Suoritusmerkinnän saa normaalien sääntöjen mukaisesti 134 km ja 217 km täyttäviltä matkoilta. Ilmoittautuessa ei tarvitse valita matkaa, mutta jos haluat nimesi tulosluetteloon, niin suoritusta palauttaessa tulee mainita suoritettu matka.

Mun Pyöräilyn osanottomaksun voi halutessaan siirtää viralliseen pyöräilyyn, mutta tällöin peritään väliin jäävä summa osanottomaksusta. Virallisen pyöräilyn osallistumisoikeuden voi siirtää Mun Pyöräilyyn, mutta väliin jäävää summaa ei palauteta. Osanottomaksua EI VOI SIIRTÄÄ seuraavaan vuoteen eikä maksua palauteta missään olosuhteissa.

Mun Pyöräilyssä poljetaan omalla vastuulla ja sitoudutaan noudattamaan liikennesääntöjä ja kunnioittamaan muita liikenteessä olijoita. Omatoimipyöräilyyn ei sisälly huoltopisteitä, huoltoa tai keskeytyskuljetusta.

Mun Pyöräilyn hinta on 35 € / osallistuja.