Pirkan Pyöräily joudutaan siirtämään koronaepidemian vuoksi. Vaikka Koronaepidemian rajoitteet purettaisiin toukokuun lopulla, menee se liian lähelle Pirkan Pyöräilyn järjestämistä. Siitä syystä olemme päättäneet siirtää Pirkan Pyöräilyn pyöräiltäväksi sunnuntaina 23.8. Yöpyöräilyn järjestämisestä tiedotetaan viikolla 19.

Ensimmäisen maksukynnyksen hinnat ovat voimassa 30.6. asti! Myös Pirkan Kierroksen kolmen vartin pakettia voi halutessaan ostaa 30.6. asti. Huonolumisen talven takia Pirkan Kierrokseen riittää tänä vuonna kolme suoritusta Soutu, Pyöräily ja Hölkkä!

Mikäli olet jo maksanut tämän vuoden osanottomaksun, siirtyy ilmoittautumisesi automaattisesti elokuun tapahtumaan. Mikäli kuitenkin haluat, että osanotto maksu palautetaan (pl. työsuhde-eduilla maksetut osanottomaksut) tai haluat siirtää osallistumisen ensi vuoteen luo ohjeet alta:

  1. Palautus:

Voimme palauttaa osanottomaksun, perimme välistä kuitenkin 8,5 € toimistomaksun. Työsuhde-eduin maksettuja osanottomaksuja emme palauta. Siirto vuoteen 2021 on kuitenkin mahdollinen. Jos haluat, että rahasi palautetaan, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä Pirkan Kierroksen toimistoon sähköpostilla (toimisto@pirkankierros.fi) ja toimittamaan meille tilinumeron, johon palautus tehdään.

  1. Osanoton siirto:

Osanottomaksun voi siirtää vuoden 2021 Pirkan Pyöräilyyn ilmoittamalla siitä toimistolle sähköpostilla (toimisto@pirkankierros.fi). Tästä emme peri lisämaksuja.

Ilmoitathan osanoton palautuspyynnön tai siirtopyynnön vuoteen 2021 mahdollisimman pian (viimeistään kesäkuun loppuun mennessä).

Myös elokuuta kohden mennessä seuraamme tarkasti koronaepidemian etenemistä ja tulemme noudattamaan viranomaisten ohjeistuksia.