Pirkan Pyhä järjestetään perjantaina 18.6. Takon Soutukeskukselta (Hatanpäänkatu 6). Lähtö tapahtuu liukuvana klo 15-17 välillä. Paikalla on myös mahdollisuus jälki-ilmoittautua klo 14-17 hintaan 25 €. Myös ennakkoilmoittautuneiden numeroiden jako alkaa klo 14. Maali sulkeutuu klo 20:00.

Pirkan Pyhä kierretään vastapäivään Pyhäjärven rantoja myöden. Oheisesta kartasta (sininen viiva) näet missä reitti kulkee, mutta reitti on myös hyvin merkattu Pirkan Pyöräilyn keltaisella nauhalla sekä puna-valkoisilla opastekylteillä eli karttaa ei matkalla tarvitse. Matkanvarrella on yksi huoltopiste Pirkkalassa Rantaniityn juhlatalolla. Maalissa osallistujia odottaa keittolounas. Takon soutukeskuksella palvelee myös nuorten pitämä Cafe Airo, josta löytyy kahvia jäätelöä ja muuta pientä purtavaa.

Pirkan Pyhällä noudatetaan yleisiä liikennesääntöjä, osallistujilla ei ole etuoikeuksia muihin tienkäyttäjiin nähden. Liikennevaloristeyksissä odotetaan vihreää!

Tarkemmat ohjeet Pirkan Pyhälle löydät täältä.

Osanottajaluettelon löydät täältä.

Pirkan Yöpyöräily järjestetään perjantaina 18.6. Hakametsän jäähallilla. Yöpyöräilyn ennakkoilmoittautuminen päättyy 13.6. Paikalla on myös mahdollisuus jälki-ilmoittautua klo 20-21 hintaan 60 €. Myös ennakkoilmoittautuneiden numeroiden jako alkaa klo 20. Lähtö tapahtuu klo 21 alkaen noin 20 henkilön ryhmissä. Maali sulkeutuu lauantaina 19.6. klo 06:00.

Pirkan Yöpyöräily on kiertää Näsijärven klassikko lenkkiä. Reitti on merkattu keltaisella Pirkan Pyöräily nauhalla sekä puna-valkoisin Pirkan Pyöräily kyltein. Matkalla on yksi huoltopiste Muroleessa, jossa on tarjolla juomien tankkausta sekä lämmin keitto.

HUOM! Tietöistä johtuen Rantatunnelin kohdusta Ranta-Tampellassa ajetaan kevyenliikenteenväylää pitkin! Pyöräilijöiden tulee ajaa todella maltillisesti ja huomioida muut kevyen liikenteen käyttäjät!

Tarkemman ohjeet Yöpyöräilyyn löydät täältä.

Osanottajaluettelon löydät täältä.