Pirkan Kierros uudistuu vuodelle 2024 eri tapahtumien taustaorganisaatioiden ottaessa enemmän vastuuta omista tapahtumistaan.

Jokaista Pirkan Kierroksen tapahtumaa järjestää oma yhdistyksensä. Viimeisten vuosien aikana digitalisaation kehittymien ja tapahtumien omat resurssit ovat parantuneet niin paljon, että yhdistysten ei ole tarvetta ostaa palvelua ulkopuolelta vaan ovat valmiita tekemään asioita enemmän itse. Yhdistysten ottaessa enemmän vastuuta omasta tapahtumastaan, niiden on myös helpompi vastata vuosien varrella lisääntyneisiin tapahtumakohtaisiin tarpeisiin.

Osallistujalle suurin muutos on, että koko pakettia ei pysty enää ostamaan kerralla vaan jokaiseen tapahtumaan tulee ilmoittautua erikseen. Haluamme kuitenkin kannustaa edelleen kiertämään Pirkan Kierrosta ja kaikki koko kierroksen suorittaneet saavat aina vuoden päätteeksi 15 % alennuskoodin jokaiseen seuraavan vuoden tapahtuman ennakkoilmoittautumiseen. Vuonna 2023 Pirkan Kierroksen suorittaneille lähetetään henkilökohtainen koodi vuoden 2024 tapahtumiin sähköpostilla 15.12. mennessä.

Kiertäjiä muistetaan edelleen Pirkan Hölkän maalialueella ja kiertäjätilastoja kerätään jatkossakin. Kaikkien tapahtumien yhteinen tahtotila on ylläpitää Pirkan Kierroksen loistavaa tuotetta ja kannustaa ihmisiä liikkumaan ympäri vuoden.

Tapahtumien organisaatiot ottavat vastuun omaan tapahtumaan liittyvästä asiakaspalvelusta.

Pirkan Kierros palvelee 21.12. asti ma-ti klo 9-15 osoitteesta Kuntokatu 17, 33520 Tampere (Kauppi Sport Center/ HLU:n toimisto), sähköpostitse toimisto(at)pirkankierros.fi ja numerosta 0504085111.

1.1.2024 jälkeen tavoitat jokaisen tapahtuman heidän omista yhteystiedoistaan, jotka tulevat näkyviin osoitteeseen: https://www.pirkankierros.fi/yhteystiedot/

Liikunnallista vuotta 2024!