49. Pirkan Hölkkä lähestyy hurjaa vauhtia ja osallistujien lista kasvaa kasvamistaan. Tässä päivitetty lista, josta käy ilmi myös ennakkoon ostetut lisäpalvelut.

Haluamme muistuttaa että Pirkan Hölkkä on paljon muutakin kuin 33 kilometrin kirmailu Valkeakoskelta Tampereelle. Osallistumismaksuun sisältyy myös kuljetus Kalevan Uintikeskukseen ja sisäänpääsy rintanumeroa näyttämällä. Jos mielii kesken matkaa lämmittelmään, on Rutajärvellä sauna lämpimänä koko päivän. Huoltopisteitä on matkan varrella kaikkiaan kuusi.

Lisäpalveluna voit ostaa verkkokaupasta ennakkoon bussikuljetuksen Valkeakoskelta Tampereella (5 euroa).  Kuljetuksia Tampereelta Valkeakoskelle on ennen ja jälkeen tapahtuman. Bussiaikataulut löydät tapahtumainfo-sivulta. Kuljetuksen voit lunastaa samaan hintaan myös bussiin astuessasi.

Maalissa Kauppahallin Kotiruoan pop-up ravintola tarjoilee maittavan keittolounaan hintaan 6 euroa. Lounaan voit ostaa myös ennakkoon verkkokaupasta edullisempaan hintaan 5,50. Tarjolla on myös muuta purtavaa.