Pirkan Hölkän toimikunta kokoontui eilen ja päätti, että 51. Pirkan Hölkkä tullaan järjestämään normaalisti 3.10.2021.

Ensimmäinen maksukynnys päättyy perjantaina 3.9. ja ennakkoilmoittautuminen päättyy 26.9. Kaikki ilmoittautumiset tapahtuvat osoitteessa: https://pirkankierros.tapahtumiin.fi/fi/ Järjestelmässä toimivat myös kaikki eri maksutavat eli myös liikuntaetumaksut (ml. Liikuntasetelit) menevät järjestelmän kautta. Myös paikan lähtöpaikalla Tehtaan kentällä (Vuoreskieppiin Nirvassa) on mahdollista jälki-ilmoittautua tapahtuma-aamuna. Suosittelemme kuitenkin ennakkoilmoittautumista välttääksemme turhia ruuhkia yms. lähtöpaikalla, myös bussimaksut ja keittolounaan voi ostaa ennakkoon.

Kaikki vuodelle 2020 ilmoittautuneet siirretään automaattisesti vuoden 2021 tapahtumaan, eli osallistujan ei tarvitse itse tehdä mitään. Mikäli ilmoittautumisesi odottaa siirtoa vuodelta 2019, otathan yhteyttä Pirkan Kierroksen toimistoon (toimisto@pirkankierros.fi).

Järjestelytoimikunta päätti myös, että Hölkän osalta omatoimista Hölkkää ei tulla järjestämään, kun virallinen tapahtuma päästään järjestämään lähes normaalisti.

Tapahtuma järjestetään siis muuten normaalisti, mutta tapahtumassa otetaan tietysti huomioon osallistujien turvallinen osallistuminen. Suosittelemme seuramaan Pirkan Kierroksen sivuja tarkempien ohjeiden osalta, jotka tulevat muutamaa viikkoa ennen tapahtumaa. Ainoana poikkeuksena normaaliin vuoteen Kalevan Uintikeskuksen uintimahdollisuutta ei tänä vuonna järjestetä. Maalialueelta on kuitenkin kuljetus Tampereen keskustaan.