Teitä on mukana jo 1327  henkeä lähtemässä nauttimaan syksyisestä metsätaipaleesta, raikkaasta ilmasta,hyvästä fiiliksestä ja seurasta tavoitteena kenties itsensä ylittäminen monin eri tavoin. Olemme tehneet parhaamme tehdäksemme puitteet mahdollisimman suotuisiksi. Enää ei tarvitse kuin lähteä matkaan, siispä Onnea Kaikille!

Tässä lista 4.10. ennakkoilmoittautuneista  sarjoittain aakkosissa.

Jos nimesi löytyy listalta, mutta olet ilmoittautunut 18.9. jälkeen, rintanumerosi odottaa  kirjekuoressa aakkosissa lähtöpaikalla.

Jos olet maksanut osallistumisesi,mutta et löydä nimeäsi listalta, ota kuitti maksustasi mukaan lähtöpaikalle ja annamme Sinulle  kisakansliassa lähtönumerosi.

Jos löydät nimesi, mutta sarja ei vastaa ilmoittamaasi, tule vaihtamaan sarjasi kisakansliaan; älä lähde tulleella numerollasi mukaan, sillä numerosi pitää vastata sarjaasi.

Emme ehdi vastata ennen kisa-aamua sähköposteihin emmekä kännykkäviesteihin, mutta selvitämme yhdessä  asiasi lähtöpaikalla.

 

Voit ilmoittautua vielä sunnuntaina lähtöaamuna Tehtaan kentällä klo 8-10 33 km:n matkalle hintaan 50 euroa; varaathan käteistä, käytössä on yksi maksupääte tai maksa etukäteen ja näytä kuitti  esim. kännykästäsi. 16 km:n  Vuoreskieppiin voit ilmoittautua Nirvassa maalialueella kisakansliassa  klo 9.30 – 11.30 hintaan 25 euroa. Talkoohölkän ilmoittautuminen on vielä auki verkkokaupassa 9.10 keskiviikkoon saakka; matkaan pääset vielä 30 euron käteisellä lähtöaamuna.