Reilut kaksi kuukautta on aikaa 66. Pirkan Hiihtoon, mutta Hiihdon toteutus ei olekaan aivan yksinkertaista! Koronatilanne on edelleenkin vakava; kokoontumisrajoitukset ovat voimassa sekä Pirkanmaalla että Satakunnassa.

Meidän on varauduttava siihen, että Korona voi estää koko Hiihdon järjestämisen! Mikäli tilanne jatkuu nykytilanteen kaltaisena ja tapahtumarajoitukset pysyvät voimassa, on aivan selvää, että Hiihtoa ei pystytä järjestämään. Alkaneet rokotuksetkaan eivät ehdi mukaan Hiihdon aikatauluun; tämän hetkisen tiedon mukaan hiihtäjät eivät luultavasti tule samaan rokotteita ennen Hiihtoa. Käsityksemme on, että pystymme tekemään koronatilannetta koskevan päätöksen tammikuun loppuun mennessä.

Koronarajoitusten vuoksi Hiihdon lähtöpaikkaa joudutaan muutamaan. Niinisalon varuskunnassa vierailukielto jatkuu maaliskuulle, joten lähtöpaikka siirtyy Jämille. Tämän johdosta myös reitti muuttuu; Jämiltä lähdettäessä hiihtäjät lähtevät ensin Kuninkaanlähteelle, josta palataan Jämille ja edelleen perinteiselle reitille kohti Teivoa.

Mikäli Koronatilanne antaa myöten niin, että voimme toteuttaa Hiihdon, saattaa myös huono lumitilanne tulla esteeksi. Viimevuotiseen tapaan teemme lopullisen päätöksen varsinaisen Hiihdon järjestämisestä kaksi viikkoa ennen H-hetkeä. Reppuhiihdosta teemme päätöksen viimeistään Reppuhiihtoa edeltävänä maanantaina.