Pirkan hiihdon hiihtopäivä on 5.3. Edelleen haastavat sääolosuhteet vallitsevat hiihtoreitillä ja pyrimme tekemään päätöksen hiihdon järjestämisestä 21.2. Mikäli normaalia Pirkan Hiihtoa Niinisalosta Tampereelle ei pystytä järjestämään sääolosuhteiden vuoksi, pyritään korvaava hiihto, eli Kangas-Pirkka järjestämään Jämin maastoissa. Tässä korvaavan hiihdon tiedot:

60 km Kangas-Pirkka järjestetään 5.3. Lähtö ja maali sijaitsevat Jämin hiihtokeskuksessa, Jämijärvellä. Lähtöaika on joustava, eli voit lähteä liikkeelle klo 07.00–09.00 välisenä aikana. Ilmoittautuminen ennakkoon netissä 60 e, jälki-ilmoittautuminen lähtöpaikalla 70 e klo 5.30–9.00.

Tapahtuma ei ole kilpailu ja siinä ei ole palkintoja eikä sarjoja, vaan kaikki osallistuvat Kangas-Pirkka
-tapahtumaan yhdessä sarjassa retkihiihtotyyppisenä. Kaikille otetaan kuitenkin aika ja se on nähtävissä netissä heti maaliintulon jälkeen. Kangas-Pirkan osallistuminen lasketaan Pirkan Hiihdon sekä Pirkan
Kierroksen osallistumiskertoihin.

Tapahtumaan järjestetään linja-autokuljetus Tampereelta ja takaisin. Kuljetuksista infotaan nettisivuilla lähempänä tapahtumaa.

Suosittelemme ilmoittautumaan Kangas-Pirkkaan ennakkoon, koska muutoin ilmoittautuminen Jämillä voi ruuhkautua. Ilmoittautuminen on nyt avattu, ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 27.2.

Mikäli Pirkan hiihto voidaan järjestää normaalilla reitillä 5.3. mitätöidään Kangas-Pirkan ilmoittautuminen ja mahdolliset maksetut ilmoittautumismaksut palautetaan täysimääräisenä.

HUOM! Kangas-Pirkka on erillinen tapahtuma. Mikäli olet ilmoittautunut ja maksanut varsinaisen Pirkan hiihdon ilmoittautumisen, huomioi se, että Pirkan hiihdon ilmoittautumista ei voi siirtää Kangas-Pirkan ilmoittautumiseksi, vaan joudut tekemään uuden ilmoittautumisen Kangas-Pirkkaa varten.

Mikäli Kangas-Pirkka hiihdetään ja olet ilmoittautunut ja maksanut varsinaisen Pirkan hiihdon, voit valita kahdesta vaihtoehdosta mieluisimman:

  • Voit siirtää Pirkan hiihdon 2023 ilmoittautumisen vuodelle 2024
  • Halutessasi palautamme Pirkan hiihdon ilmoittautumisen maksun takaisin. Maksusta pidätämme 30 % kulujen kattamiseksi.

Kangas-Pirkan tapahtuman tarkemmat ohjeet julkistamme myöhemmin nettisivuillamme.

Lisätietoja ilmoittautumisesta saat soittamalla Jouni Välisalolle 045 6385 101 tai sähköpostitse pirkanhiihto@gmail.com

_________________________________________________________

Pirkan Kierroksen toimisto palvelee 20.2.-14.3. välisenä aikana maanantaisin ja tiistaisin klo 9-15 osoitteessa Kuntokatu 17 (Hämeen Liikunnan ja Urheilun toimisto).