Uutisarkisto

Osallistujalistat ja muuta infoa

Osallistujat Kajakit Kuntosoutu Airon Män

Yllä olevasta listasta löytyvät kuntosoutu-, kajakki- ja Airon Män -sarjaan osallistujat. Perjantaina tarkistamme vielä tilille tulleita maksuja ja lisäämme viimeiset ennakkoon ilmoittautuneet ja maksaneet listoille. 

Kirkkoveneet Naiset ja Avoin klo 10.45

Listasta löytyvät aamun lähtöön ilmoittautuneet joukkueet. Aamulähdön veneitä vuokraavat joukkueet löytävät myös veneidensä nimet ko. listasta.

Osallistujat kirkkoveneet Naiset ja Avoin klo 10.45

Osallistujalistat ovat vielä vajavaisia ja lisäämme osallistujia listoille vielä perjantaina.

Toisen Aallon vene- ja osallistujalistaukset pyrimme laittamaan kotisivuillemme perjantai-iltaan mennessä. Pahoittelemme viivettä! Toimistohenkilökunnan vaihdoksista johtuen venejaot eivät käy niin näpsäkästi kuin olette ehkä tottuneet. Kiitos kärsivällisyydestänne jo tässä vaiheessa!

Toiseen Aaltoon osallistujille:

Saavu paikalle klo 15 ja ilmoittaudu omalle venekunnallesi. Oikean venekunnan löydät veneisiin kiinnitettyjen folio-ilmapallojen perusteella. Viimeistään kansliasta voit kysäistä, minkälaista palloa kohti sinun pitäisi suunnistaa. Myöhästyessäsi häiritset koko venekunnan muodostumista ja pahimmassa tapauksessa jäät kokonaan rannalle. Veneet lähtevät vesille jo n. klo 15.30, vaikka startti on vasta klo 16!! Poisjäännistä ilmoita ehdottomasti. Jotta saamme veneiden kokoonpanot myös tuloksiin oikein, tarkistakaa vielä erikseen ennen starttia, että nimilistalla mainitut henkilöt soutavat ko. veneessä. Toisessa Aallossa myös joukkuemuutokset ovat mahdollisia. Mahdolliset poisjäämiset tasoitetaan jakamalla yksittäisiä soutajia uusiin venekuntiin. Yhdessä ilmoittautuneita kavereita emme toisistaan kuitenkaan erota.

 

Ohjeita kannattaa lukaista ainakin kertauksen vuoksi läpi ennen lauantaita. Ohjeet on suunnattu lähinnä SM-soutajille, mutta sieltä löytyy käypää infoa niin kunto- kuin kirkkovenesoutajillekin. 

Arvonnasta on luovuttu tämän vuoden souduissa, mutta tavarapalkintojen tilalla tarjoamme Kauppahallin Kotiruoan valmistaman herkullisen ja maittavan keittolounaan osanottomaksuun sisältyen kaikille soutajille. Lounaan saat soudun jälkeen osanottomitalia vilauttamalla. Tarjolla on kanakeittoa leivän ja levitteen kera, kasvisversio löytyy myös. Myynnissä on myös kahvia, lettuja, makkaraperunoita ynnä muita herkkuja.

Aikataulu

Kisakanslia on avoinna pe klo 18.30-20 ja la klo 8.00 alkaen. Voit jälki-ilmoittautua kuntosoutu-, kajakki- ja Airon Män -sarjoihin ja hakea venenumerosi. Paikkoja kirkkoveneisiin voi myös kysellä. Veneen voi tuoda rantaan valmiiksi jo perjantai-iltana, yön ajan alueella on vartiointi.

Piha-alueella jaetaan juomia (Urheilujuoma Squeezy, mehu, vesi) omiin pulloihin.

Pienveneet starttaavat klo 10 viiteen eri starttiryhmään porrastettuna (sm-pari, sm-vuoro, sm-yksins, kuntosoutu ja kajakit, Airon Män) ja kirkkoveneet klo 10.45

SM-kisojen osalta mitalit kolmelle parhaalle jaetaan aikaisintaan puoli tuntia viimeisen veneet tultua maaliin (protestiaika), aamupäivän kirkkovenesarjojen kolmelle parhaalle jaetaan sijoitusmitalit samoin erillisessä palkintojenjaossa. Pirkan Soutu -mitalit jaetaan kaikille maaliin tulleille venenumeroa palauttaessa.

 

 

 

 

Etsi sivustolta

Rannassa kannustaa

  • Squeezy
  • Takon Soutajat

Soudun Youtube löytö

Pirkan Kierroksen

toimintaa tukevat

Jsport-logo 
Sivuston ylläpitoa
tukemassa