PIRKAN PYÖRÄILY - KAPPALE KAUNEINTA SUOMEA
PIPY2016 haitarikansi

Suomen suurin pyöräilytapahtuma järjestetään vuosittain sunnuntaina kaksi viikkoa ennen juhannusta. Päämatkat, 217 km Pirkan Lenkki ja 134 km Klassikko kiertävät Näsijärven ympäri Suomen kauneimmaksi kutsutulla reitillä. Pirkan Pyhä 40 km ja Lilliputti 4 km tarjoavat elämyksiä ja haasteita vähemmän polkeneille, vauvasta vaariin. Tapahtuman järjestää Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (HLU).

 

Pirkan Pyöräily on järjestetty vuodesta 1978 alkaen. Osanottajaennätys koettiin vuonna 1982, jolloin mukana oli lähes 4000 polkijaa. Nykyisin osanottajamäärä on vakiintunut yli kolmeentuhanteen. Vuonna 2016 koettiin 2010-luvun ennätys, kun maalin saavutti peräti 3678 pyöräilijää.

Varsinaisen pyöräilypäivän jälkeen, seuraavan viikon perjantaina järjestetään Pirkan Yöpyöräily, jossa 134 km reitillä nautitaan suomalaisen kesäyön tunnelmista.

 

Vuonna 2017 poljetaan 40. juhlapyöräily. Luvassa on tasavuosien kunniaksi erityisohjelmaa ja muuta spesiaalia, josta tiedotamme kevään aikana. Tapahtumapäivät ovat sunnuntai 11.6. ja perjantai 16.6. (Yöpyöräily).

 

Yöpyöräilyn osanottajat ja jälki-ilmoittautuminen

Osanottajat Yöpyöräily 16.6.

Oheisessa listassa ovat Yöpyöräilyyn (134 km) tähän mennessä ilmoittautuneet. Suurimmalle osalle lähti eilen (ti 13.6.) postissa kisanumerot ja ohjeet. Alla olevassa listassa ovat ne, jotka löytävät numeronsa jäähallin kisakansliasta.  Tarkistamme maksut vielä tänään ja huomenna ja laitamme numerot valmiiksi myös heille.

Numerot hallilta Yöpyöräily 16.6. (Lista päivitetty 15.6.)

Pääsemme polkemaan uusia uria, sillä saamme käyttöömme vielä avaamattoman reitin ohi Rantatunnelin. Reitistämme voit tarkemmin lukea aiemmasta uutisesta.

Ohjeet Yöpyöräily 16.6.2017 Lähtö- ja maali ovat siis Hakametsän hallilla. Lähtö on klo 21 ja maali suljetaan klo 6. Ohjeista voit lukea käytänteistä yksityiskohtaisemmin ja ottaa talteen tärkeät puhelinnumerot jo tässä vaiheessa.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen Yöpyöräilyyn on mahdollista vielä perjantai-iltana kisakansliassa Hakametsän jäähallilla. Avaamme kanslian klo 20. Maksuvälineenä käy vain käteinen sekä erilaiset liikuntasetelit ym. 

 

Sääennuste lupailee ainakin tässä vaiheessa mukavaa suviyön ajokeliä!

 

 

Etsi sivustolta

Kavereinamme

  • Squeezy
  • Turku Touring Pyöräily
  • Team Rynkeby
  • Luonteri-pyöräily
  • Kaupin Kanuunat
  • Vätternrundan
  • Vänern Runt
  • image

Youtubesta linkitettynä

Pirkan Kierroksen

toimintaa tukevat

Jsport-logo 
Sivuston ylläpitoa
tukemassa