PIRKAN PYÖRÄILY - KAPPALE KAUNEINTA SUOMEA
PIPY2016 haitarikansi

Suomen suurin pyöräilytapahtuma järjestetään vuosittain sunnuntaina kaksi viikkoa ennen juhannusta. Päämatkat, 217 km Pirkan Lenkki ja 134 km Klassikko kiertävät Näsijärven ympäri Suomen kauneimmaksi kutsutulla reitillä. Pirkan Pyhä 40 km ja Lilliputti 4 km tarjoavat elämyksiä ja haasteita vähemmän polkeneille, vauvasta vaariin. Tapahtuman järjestää Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (HLU).

 

Pirkan Pyöräily on järjestetty vuodesta 1978 alkaen. Osanottajaennätys koettiin vuonna 1982, jolloin mukana oli lähes 4000 polkijaa. Nykyisin osanottajamäärä on vakiintunut yli kolmeentuhanteen. Vuonna 2016 koettiin 2010-luvun ennätys, kun maalin saavutti peräti 3678 pyöräilijää.

Varsinaisen pyöräilypäivän jälkeen, seuraavan viikon perjantaina järjestetään Pirkan Yöpyöräily, jossa 134 km reitillä nautitaan suomalaisen kesäyön tunnelmista.

 

Vuonna 2017 poljetaan 40. juhlapyöräily. Luvassa on tasavuosien kunniaksi erityisohjelmaa ja muuta spesiaalia, josta tiedotamme kevään aikana. Tapahtumapäivät ovat sunnuntai 11.6. ja perjantai 16.6. (Yöpyöräily).

 

TartuMaraton ja Rattaralli toivottavat onnea kaikille Pirkan polkijoille

Pirkan Pyöräilyn johtoryhmä vieraili toukokuun lopussa yhdessä Kaupin Kanuunojen iskuryhmän kanssa Tartossa tutustumassa Rattarallin järjestelyihin. 62 kilometrin lyhyempi lenkki yllätti helppokulkuisella reitilläänja erityistä iloa tuotti kisakansliamme pitkäaikaisen vetäjän Omppu Rekolan mainio sijoittuminen ikäsarjansa kakkoseksi! 135 kilometrin päämatkalla järjestelyt pelasivat samoin hienosti ja reitti soveltui mainiosti sekä kilpahenkisille että ajan kanssa nautiskelleille testipolkijoillemme. Voimme lämpimästi suositella tätä tapahtumaa!

 

Rattarallin järjestävä TartuMaraton toivottaa parhainta onnea myös sunnuntain polkijoille ja lahjoittaa kahdelle arvonnassa onnekkaalle ilmaisen osallistumisen 24.9. järjestettävään maastopyöräilyn suurtapahtumaan

 


RM2016 veebiTule mukaan Baltian suurimpaan MTB tapahtumaan!

20. Tartu Rattamaraton järjestetään Etelä-Virossa syyskuun 24. päivänä. Maastopyöräilyn harrastajat voivat nyt asettaa itsensä testiin ja kokea todellisen elämyksen. Valittavana on kolme matkaa; 89, 40 ja 21 km ja reitit kulkevat Otepäästä Elvaan. Halvin maksukynnys päättyy 25.8.

 

Lasten oma Rattamaraton kisat TILLUsõit and MINImaraton järjestetään 23.9. Tartussa. Kaikki osallistujat palkitaan mitalilla, diplomilla ja yhteistyökumppaneiden lahjoittamilla pikku yllätyksillä. Lisätietoa tapahtumista ja ilmoittautumisen löydät kotisivuilta

https://www.tartumaraton.ee/en/events/rattamaraton/20/marathon/

Etsi sivustolta

Kavereinamme

  • Squeezy
  • Turku Touring Pyöräily
  • Team Rynkeby
  • Luonteri-pyöräily
  • Kaupin Kanuunat
  • Vätternrundan
  • Vänern Runt
  • image

Youtubesta linkitettynä

Pirkan Kierroksen

toimintaa tukevat

Jsport-logo 
Sivuston ylläpitoa
tukemassa