PIRKAN PYÖRÄILY - KAPPALE KAUNEINTA SUOMEA
PIPY2016 haitarikansi

Suomen suurin pyöräilytapahtuma järjestetään vuosittain sunnuntaina kaksi viikkoa ennen juhannusta. Päämatkat, 217 km Pirkan Lenkki ja 134 km Klassikko kiertävät Näsijärven ympäri Suomen kauneimmaksi kutsutulla reitillä. Pirkan Pyhä 40 km ja Lilliputti 4 km tarjoavat elämyksiä ja haasteita vähemmän polkeneille, vauvasta vaariin. Tapahtuman järjestää Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (HLU).

 

Pirkan Pyöräily on järjestetty vuodesta 1978 alkaen. Osanottajaennätys koettiin vuonna 1982, jolloin mukana oli lähes 4000 polkijaa. Nykyisin osanottajamäärä on vakiintunut yli kolmeentuhanteen. Vuonna 2016 koettiin 2010-luvun ennätys, kun maalin saavutti peräti 3678 pyöräilijää.

Varsinaisen pyöräilypäivän jälkeen, seuraavan viikon perjantaina järjestetään Pirkan Yöpyöräily, jossa 134 km reitillä nautitaan suomalaisen kesäyön tunnelmista.

 

Vuonna 2017 poljetaan 40. juhlapyöräily. Luvassa on tasavuosien kunniaksi erityisohjelmaa ja muuta spesiaalia, josta tiedotamme kevään aikana. Tapahtumapäivät ovat sunnuntai 11.6. ja perjantai 16.6. (Yöpyöräily).

 

Jälki-ilmoittautuminen ja viime hetken ohjeita

Tapahtuman alusviikolla voit vielä ilmoittautua Hervannan vapaa-aikakeskuksella sijaitsevassa toimistossamme. Olemme avoinna tiistaina ja torstaina klo 10-15, keskiviikkona palvelemme pidennetysti klo 10-18.

Jos olet ilmoittautunut ja maksanut osanottomaksusi 1.6. jälkeen ja tulet hakemaan toimistolta numeroasi, ota mukaan kuitti maksustasi tai valmistaudu näyttämään maksukuitti puhelimesi näytöltä. Postituksen jälkeen ilmoittautuneille ja osanottonsa maksaneille laitamme numerot pääsääntöisesti valmiiksi kisakansliaan noudettavaksi. Valmiiksi maksetut numerot löytyvät aakkosjärjestyksessä erilliseltä pöydältä, ovesta sisään tultaessa oikealla puolella. Älä siis suotta jonota kanslian tiskille, vaan kurkkaa ensin tuo pöytä läpi.

Kanslian aukiolo

Kisakansliamme Hakametsän hallilla on avoinna lauantaina 10.6. klo 15-19, tällöin aukeaa myös puhelinlinjamme. Muista myös aattoillan pastakekkerit jäähallilla klo 17-19! 

Tapahtuma-aamuna kanslia ja puhelin aukeavat klo 6.30.

Maksuvälineet

Sekä Hervannan toimistossamme että kisakansliassa maksuvälineenä käy käteinen sekä:

Smartumin kullttuuri- ja liikuntasetelit

Edenredin Virikesetelit

RJ-Kuntoilusetelin Tyky-setelit

Kisakansliassa Smartum-Saldolla voit maksaa vain verkkomaksuna (muista ottaa etukäteen selvää omasta käyttäjätunnuksestasi ym.), toimistossa onnistuu myös mobiilimaksu. Valitettavasti käytössämme ei ole edelleenkään maksupäätettä, joten korttimaksut eivät onnistu, mutta Smartum-Saldon verkkomaksuominaisuus on käytössä myös niillä, joilla on Smartumin kortti hallussaan.

Tyky-Onlinella maksaminen käy myös kisakansliassa; anna Tyky-Online-koodisi kahdeksan viimeistä numeroa kassahenkilölle.

ePassilla voit maksaa joko verkkomaksuna tai mobiilisovelluksella sekä toimistossamme että kisakansliassa. Muista ottaa tässäkin tapauksessa etukäteen selvää käyttäjätunnuksestasi, jos palvelu ei ole tuttu.

Ja vielä postissa tulevat ohjeet tähänkin kerrattavaksi. Ohjeissa tietoa mm. pysäköinnistä, lähtöjärjestelyistä, reiteistä ym.

Etsi sivustolta

Kavereinamme

  • Squeezy
  • Turku Touring Pyöräily
  • Team Rynkeby
  • Luonteri-pyöräily
  • Kaupin Kanuunat
  • Vätternrundan
  • Vänern Runt
  • image

Youtubesta linkitettynä

Pirkan Kierroksen

toimintaa tukevat

Jsport-logo 
Sivuston ylläpitoa
tukemassa