Tapahtumainfo

40. Pirkan Pyöräily 11.6.2017

 

Esite 2017

Osanottomaksut ja maksukynnykset

Näin ilmoittaudut mukaan

Ryhmäilmoittautuminen

Maksuvälineenä kulttuuri-, liikunta-, virike-, tykyseteli tai Sporttipassi

Lähtöpaikka, aikataulut ja sarjat

Tapahtumakanslia ja jälki-ilmoittautuminen

Huoltopisteet

Valokuvia matkan varrella

Osanoton peruutus

Majoitus Tampereella

Yöpyöräily 16.6.2017 -134 km Suomen suviyö kauneimmillaan

Pirkan Kierros

Yhteystietomme

 

OSANOTTOMAKSUT JA MAKSUKYNNYKSET

Sarjat 1.5.2017 asti 2.5-4.6.2017 lähtöpaikalla
Pirkan Lenkki 217km 51 55 65
Klassikko 134km 45 50 60
Pirkan Pyhä 40km (hlö/perhe) 20 / 37 20 / 37 25 / 45
Lilliputti 4km (hlö / perhe) 12 / 25 12 / 25 17 / 30
Yöpyöräily pe 16.6. 134 km 32 42 (12.6. asti) 50
PAKETTIHINNAT voimassa 1.5. saakka
YÖ (134 km) + PIRKKA (217 km) EUR 75
YÖ (134 km) + KLASSIKKO (134 km) EUR 70

Pakettihinnoista ei myönnetä erillistä ryhmäalennusta.
Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden reitti- ja huoltopistemuutoksiin. Mikäli ajo poikkeuksellisten olojen vuoksi joudutaan peruuttamaan, varaa järjestäjä oikeuden tarvittaessa pidättää osan osanottomaksusta jo syntyneiden kustannusten ja painatuskulujen kattamiseen.

NÄIN ILMOITTAUDUT MUKAAN

Ilmoittautuminen pyöräilyyn avataan kotisivuillamme viikolla 12. Klikkaa kohtaa "ILMOITTAUTUMINEN" ja valitse Pirkan Pyöräily. Lähetettyäsi täytetyn ilmoittautumislomakkeen, käytä maksaessasi kaavakkeen Sinulle antamaa viitenumeroa. Näin tieto maksusuorituksestasi ohjautuu suoraan osanottajaluetteloon. Ilmoittautuminen on voimassa kun sekä ilmoittautuminen että maksu on tullut toimistoomme. Ennakkoilmoittautuminen netissä päättyy sunnuntaina 4.6.2017.
Pirkan Pyöräilyn lähtö tapahtuu ryhmittäin muutaman minuutin välein. Mikäli haluatte ystävänne kanssa samaan lähtöryhmään, teidän tulee ilmoittautua ja ja maksaa osanottomaksut samanaikaisesti. Eri aikoina ilmoittautuneista pienemmällä rintanumerolla varustettu voi "peruuttaa" lähtöjonossa kaverien seuraan. Yhteisellä maksulla maksettavat ryhmät voivat käyttää ilmoittautuessaan ryhmälomaketta (kts alla).
Kahtena edeltävänä vuonna mukanaolleille lähetämme huhtikuun alussa asiakasnumeroon perustuvan henkilökohtaisen viitenumeron. Mikäli henkilökohtainen viitenumerosi häviää, tai jos aiempiin tietoihisi (esim. seura, osoite yms.) on tullut muutoksia, voit ilmoittautua mukaan netin kautta ja käyttää saamaasi nettiviitettä, jolloin uudet tietosi päivittyvät asiakasrekisteriimme. Henkilökohtaisella viitenumerolla ilmoittautuvan EI TARVITSE erikseen täyttää netin lomaketta. Mikäli haluat osallistua Pirkan Lenkin keskinopeusryhmiin tai Klassikon tavoiteaikalähtöihin klo 8-9, ilmoittaudu netin kautta ja käytä siinä saamaasi viitenumeroa.

Pirkan Pyöräilyn tilinumero on FI60 1443 3000 1131 98

Ilmoittautua voit myös Hervannan vapaa-aikakeskuksessa sijaitsevassa toimistossamme os. Lindforsinkatu 5, 33720 Tampere (ti-to klo 10-15).

Toukokuun 26. päivään mennessä ilmoittautuneille (suoritus näkyy tilillämme) postitamme rintanumeron sekä ohjeistuksen kotiosoitteeseen jo ennen varsinaista tapahtumapäivää. Huomioithan, että eri pankkien välinen maksuliikenne voi viedä kolme arkipäivää. Päivitämme kotisivuillamme tapahtuman lähetessä listaa niistä joiden numerot lähtevät postitse ja niistä, joiden numerot odottavat lähtöpaikalla. Seuraa siis kotisivujemme uutisointia.

RYHMÄILMOITTAUTUMINEN

Pirkan Pyöräily tarjoaa ryhmäalennuksen yli viiden hengen ryhmistä. Lue lisää ryhmäalennuksesta ryhmäkirjeestämme ja ilmoita ryhmä mukaan esimerkiksi tällä Excel-taulukolla

MAKSUVÄLINEENÄ kulttuuri-, liikunta-, virike-, tykysetelit tai sporttipassi

Osanottomaksusi voit suorittaa myös Smartumin, E-passin/ Sporttipassin, Edenredin Virike- tai RJ-Kuntoilu/ Tykysetelin tarjoamien setelien tai sähköisten järjestelmien kautta. Tässä yleisimmät käyttöohjeet:

Smartum kulttuuri ja liikuntasetelit, Tykysetelit, Virikesetelit: Kirjoita nimesi jokaiseen seteliin siihen tarkoitettuun kohtaan ja postita setelit meille postin mukana. Erillistä netti-ilmoittautumista ei tarvita, kunhan liität setelien mukaan omat henkilötietosi (nimi, syntymäaika, osoite, puhnro) ja sarjavalintasi. Huomioithan, että setelit ovat henkilökohtaisia, niillä voit suorittaa vain oman osanottomaksusi.

Sporttipassi / E-passi, Smartumsaldo: Ilmoittaudu normaalisti kotisivuillamme ja ota muistiin oma viitenumerosi (tai käytä henk.koht. viitenumeroa). Tämän jälkeen kirjaudu sisään omaan käyttöliittymääsi, valitse verkkomaksu, valitse käyttökohteiden valikosta Pirkan Pyöräily, kirjoita summa euroissa ja henk.koht. viitenumerosi ja paina maksa.

TykyOnline: kerro TykyOnline-koodisi kahdeksan viimeistä numeroa meille sähköpostitse. Veloitamme tiliäsi täältä käsin.

Edenred Ticket Mind& Body/ Duo kortilla ei voi maksaa Pirkan Kierroksen osanottomaksuja.

alt liikunta virike tyky alt


OSANOTTOMAKSUUN SISÄLTYY

 • Ravintohuolto huoltopisteissä
 • Keittoruokailu ja kakkukahvit maaliin saavuttuasi
 • Juhlavuoden mitali maaliin ajaneille
 • Kisakeskuksessa jäähallilla varustesäilytys ja suihkut
 • Pyörähuolto (tarvikkeista erillinen maksu)
 • Lääkintähuolto
 • Keskeytyskuljetus
 • Turvan tapaturmavakuutus
 • Vuositarra ja rintanumero muistoksi
 • Arvontapalkintoja maaliin tulleiden kesken

LÄHTÖPAIKKA, AIKATAULUT JA SARJAT

Pirkan Pyöräilyn lähtö- ja maalipaikkana toimii Hakametsän jäähallin piha-alue (osoite Keltinkatu 2). Tapahtumapäivänä tapahtumakanslia avautuu klo 6.30 ja maali suljetaan klo 20. Matkaan lähdetään 30 hengen ryhmissä, numerot jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mestaripyöräilijät (yli 20 kertaa osallistuneet) saavat lähteä matkaan haluamassaan ryhmässä ilman ennakkoilmoitusta, lukuun ottamatta Pirkan Lenkin keskinopeusryhmiä, joihin kaikkien pitää erikseen ilmoittautua.

Kaikki lähdöt tapahtuvat numerojärjestyksessä (myös Pirkan keskinopeusryhmissä). Numerot jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten jos haluat polkea kaverin kanssa samaa matkaa, ilmoittautukaa ja maksakaa osanottomaksu samana päivänä. Eri aikaan ilmoittautuneita emme siirrä lähtöjärjestyksessä aikaisemmaksi, vaan pienemmällä numerolla varustettu "peruuttaa" lähtöjonossa.
Pirkan Lenkki (217km) ja Klassikko (134km) kulkevat molemmat Tampereelta Ylöjärven, Kurun, Muroleen ja Terälahden kautta Näsijärven ympäri takaisin Tampereelle. Pitempi lenkki erkanee tältä reitiltä Lielahdessa Myllypuron kautta Nokialle josta edelleen kohti Mahnalaa ja Hämeenkyröä. Reittikartat löydät "Matkat ja Reitit" välilehden takaa.

Rullaluistimilla voi osallistua Pirkan Lenkille ja Klassikolle. Lähtöajat yhdessä polkijoiden kanssa mahdollistavat pyöräpeesauksen.

Pirkan Lenkki (217km), lähdöt alkaen klo 7.20
Pirkan Lenkillä on mahdollisuus osallistua erityisiin keskinopeusryhmiin, joissa vauhtia pidetään yllä vastuuvetäjien avulla. Pyöräilyseura Kaupin Kanuunat toimii ryhmien vetäjänä ja jokaisella ryhmällä on oma ryhmänjohtajansa. Tarjolla on viisi eri keskinopeutta; 36, 34, 32, 30 ja 28 (+-1) km/h. Ryhmän maksimikoko on vetäjät mukaan lukien 45 hlöä. Mahdolliset pyörärikot hoidetaan itsenäisesti, pysähtynyttä ei jäädä odottamaan. Keskinopeusryhmien jälkeen klo 7.45 lähetetään matkaan ne, joilla ei ole ennakkotavoitetta keskinopeuden suhteen.
Klassikko (134km), lähdöt alkaen klo 8.00
Klassikko-lenkin suosion edelleen kasvaessa toivomme yhä useamman starttaavan matkaan jo ennen klo yhdeksää. Ilmoittautuessasi kotisivujemme kautta voit valita lähtöajaksesi klo 8, klo 8.20, klo 8.40 tai klo 9.00. Edelleen neuvomme nopeimpia polkijoita (tavoiteaika alle 5h) ilmoittautumaan ensimmäiseen lähtöryhmään klo 8.00. Klo 8.20 starttaavat ensisijassa ne, joiden tavoitteena on alittaa 6 tunnin kokonaisaika ja klo 8.40 ne, joiden tavoitteena on alle 7 tunnin aika.

Klassikon lähdöissä lähetetään 30 hengen ryhmissä matkaan kussakin 400 polkijaa, jonka jälkeen pidetään n kymmenen minuutin tauko ennen seuraavan lähtöajan täyttymistä. Tämän 10 minuutin aikana starttaaminen on kielletty.

Ilmoittautumalla ohjeistuksen mukaiseen lähtöaikaryhmään löydät todennäköisemmin heti lähdöstä alkaen samaa vauhtia ylläpitäjiä kanssapolkijoita. Tämä vähentää ohittelun tarvetta maantiellä ja parantaa samalla liikenneturvallisuutta.

Lähtö on ohi n. klo 9.45 mennessä. Mikäli myöhästyt yhteislähdöstä, voit vielä lähteä muiden jäljessä ajamaan klo 10 asti. Tämän jälkeen jälkiauto lähtee matkaan keräämään reitin opasteet pois.

Pirkan Pyhä (40km) ja Lilliputti (4km), lähdöt alkaen klo 10.30
Pirkan Pyhä ja Lilliputti lähetetään liikenteeseen peräkkäin. Vuonna 2013 ensimmäistä kertaa järjestetty Pirkan Pyhä kulkee keskustan läpi kevyen liikenteen väyliä pitkin ja jatkaa vuonna 2013 lanseeratulle Pyhäjärven kiertävälle pyöräilyreittiä. Reitillä tullaan edelleen ajamaan PALJON sorateitä. Marraskuussa 2016 avattu Rantatunneli muuttaa Pyhä-lenkin reittiä jonkin verran ja lopullinen reitti selviää vasta lähempänä tapahtumaa.

 

Lilliputti kuljettaa Kalevassa sijaitsevaan Lasten Liikennepuistoon. Fillarivarikolla tarkastetaan pyörän kunto ja maalissa pujotetaan kaulaan mitali, kuten isommillekin Pirkan polkijoille. Neljän kilometrin lenkin voi halutessaan kiertää myös useampaan kertaan. Lilliputin reitti on esteetön ja soveltuu näin myös erilaisten apujärjestelmien kanssa polkeville.


Pirkan Pyhä ja Lilliputti eivät soraosuuksiensa johdosta sovellu rullaluistelijoille. Emme myöskään suosittele Pirkan Pyhää kapearenkaisille kuntopyörille.

 

* * * PIRKAN PYÖRÄILYSSÄ EI OLE AJANOTTOA * * *


Tampereen kartta

TAPAHTUMAKANSLIA JA JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN

Tapahtumakansliamme Hakametsän jäähallilla on avoinna lauantaina 10.6. klo 15-19 ja sunnuntaina klo 6.30 alkaen. Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan aina sarjan lähtöaikaan asti. Lähempänä tapahtumaa päivitämme kotisivuillemme listat niistä, joille rintanumero lähtee postitse etukäteen sekä niistä, joiden rintanumerot odottavat lähtöpaikalla nimeä vastaan. Liikunta- ja kulttuurisetelit sekä  virike- ja tykysetelit käyvät maksuvälineinä, samoin käteinen. Pankkikortti ei toistaiseksi valitettavasti käy.

HUOLTOPISTEET

Pirkan Lenkillä toimii kahdeksan ja Klassikolla viisi huoltopistettä keskimäärin 25 kilometrin välein. Huoltopisteiden sijainti selviää reittikartasta ja eri pisteillä tarjottavat ruuat ja juomat listaamme näkyviin lähempänä tapahtumaa. Pirkan Pyhän huoltopiste sijaitsee reitin puolessa välissä. Lilliputin osallistujille jaetaan lähdössä erilliset eväspussit. Ennen lähtöä on mahdollisuus täyttää omat juomapullot lähtöalueella ja maaliin tultaessa on juotavaa tarjolla. Suuntaa-antava ruokahuoltomenu nähtävissä tästä.

40. JUHLAVUOSI

Juhlavuoden mitali jaetaan kaikille maaliin polkeneille ja perinteisen soppalounaan lisäksi maalissa on tarjolla kakkukahvit. Pyöräilyä edeltävänä iltana lauantaina 10.6. klo 17-19 tarjoamme 300 ensimmäiselle pasta-aterian livemusiikin kera. Hyväntekeväisyyskohteenamme on Pekka Hyysalon perustama FightBack-kannatusyhdistys. 

VALOKUVAUS MATKAN VARRELLA

Pirkan Pyöräilyssä otettuja kuvia voidaan käyttää tapahtuman markkinoinnissa. Mikäli osallistuja haluaa, että hänen kuvaansa ei käytetä mainonnassa, pyydetään häntä ottamaan yhteys Pirkan Kierroksen toimistoon heti tapahtuman jälkeen. Selkeitä kasvokuvia käyttäessämme pyrimme selvittämään kuvassa olevan henkilöllisyyden ja otamme yhteyttä ennen kuvan käyttöä.

OSANOTON PERUUTUS

Sairauden sattuessa osanottomaksusta osa palautetaan viimeistään 23.6. mennessä toimitettua lääkärin- tai terveydenhoitajan todistusta vastaan. Käsittelykorvaus on 8,50 euroa. Osanotto-oikeus voidaan myös siirtää seuraavaan vuoteen (todistusta vastaan). Mikäli estyt lähtemästä varsinaiseen Pirkan Pyöräilyyn, voit siirtää osanotto-oikeuden suoraan Yöpyöräilyyn ilmoittamalla meille asiasta varsinaisen Pyöräilypäivän jälkeen (viim. keskiviikkona 14.6.).

MAJOITUS TAMPEREELLA

Tampere täyttyy kesäisin lukuisista kesävieraista , kehotamme varaamaan mahdollisen hotellimajoituksen ajoissa. Erityisesti Pirkan Pyöräily-henkisesti toimivia hotelleja ovat mm. Norlandia Care muutaman kilometrin päässä lähtöpaikasta sekä Hervannassa sijaitseva Hotel Hermica, jolla on erikoistarjous pyörälijöille. Lisää majoitustietoja löydät Tampereen kaupungin matkailusivuilta

PIRKAN YÖPYÖRÄILY pe-la 16.-17.6.2017

Tunnelmallinen Yöpyöräily ajetaan 134 kilometrin lenkillä perjantai-lauantai välisenä yönä viikko varsinaisen Pirkan Pyöräilyn jälkeen. Lähtö tapahtuu Hakametsän jäähallilta perjantai-iltana klo 21 ja maali suljetaan lauantaiaamuna klo 6.00. Yöpyöräilyssä ainoa huoltopiste sijaitsee Muroleessa, jossa tarjolla mm. lämmin soppa-ateria. Tämän lisäksi sekä lähdössä että maaliin tullessa juomia tarjolla. 

Yöpyöräilyn kanslia on avoinna Hakametsän jäähallilla (os. Keltinkatu 2) perjantaina 17.6. klo 20. alkaen. Yöpyöräily hyväksytään Pirkan Kierroksen osasuoritukseksi samoin kuin päivätapahtuman pitkät matkat.

YÖPYÖRÄILYOHJEET

Vuoden 2017 Yöpyöräilyohjeet. 

PIRKAN KIERROS

Pirkan Kierroksen tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ympäri vuoden, harrastamaan monipuolisesti eri lajeja ja pitämään huolta omasta terveydestään. Pirkan Pyöräilyn (134km tai 217km) lisäksi Kierrokseen kuuluu 90 kilometrin Pirkan Hiihto, 35 kilometrin Pirkan Soutu (mökkiveneellä 13km, pienveneellä 26km) ja 33 kilometrin Pirkan Hölkkä. Saman kalenterivuoden aikana kaikki neljä osatapahtumaa suorittaneet nimetään Pirkankiertäjiksi ja heidät palkitaan hölkän maalissa. Lue lisää Pirkan Kierroksesta (vasen reunapalkki) ja ota haaste vastaan tulevaisuudessa!

LISÄTIETOJA PIRKAN PYÖRÄILYSTÄ

Pirkan Kierroksen toimisto, Lindforsinkatu 5, 33720 Tampere, avoinna ti-to klo 10-15
puhelimitse ma-to klo 9-15 numerosta 050 4085 111
tai sähköpostitse toimisto(at)pirkankierros.fi

PIRKAN PYÖRÄILYN järjestää

 

Etsi sivustolta

Kavereinamme

 • Squeezy
 • Turku Touring Pyöräily
 • Team Rynkeby
 • Luonteri-pyöräily
 • Kaupin Kanuunat
 • Vätternrundan
 • Vänern Runt
 • image

Youtubesta linkitettynä

Pirkan Kierroksen

toimintaa tukevat

Jsport-logo 
Sivuston ylläpitoa
tukemassa