Uutisarkisto

Yhteenvetoa kyselystä

Toteutimme marraskuussa kyselyn, joka oli suunnattu kaikille Pirkan Kierroksen osatapahtumien osallistujille. Kyselystä lähetettiin tietoa sähköpostitse kaikille vuoden 2016 aikana osatapahtumiimme osallistuneille; yhteensä siis noin 4200 henkilölle. Lisäksi Pirkan Kierroksen Facebook-sivulla mainostettiin kyselyä. Saimme vastauksia yhteensä 580.

Vastaajista yli puolet kertoi saaneensa tiedon tapahtumistamme kaverilta, sukulaiselta tms. Toiseksi eniten vastauksia keräsi vaihtoehto ”Siitä on niin kauan, etten enää muista”. Tämä kertonee jotain tapahtumiemme koukuttavuudesta ja siitä, että moni osallistuu jo ties kuinka monetta vuotta tapahtumiimme.

Vastaajista 67 % ilmoitti kuntoilevansa tavoitteellisesti. Henkilökohtaiset ja henkiset tavoitteet, kuten rakkaus johonkin tiettyyn lajiin tai tapahtumien mukava henki olivatkin merkittävimmät syyt osallistua tapahtumiimme.  Henkilökohtaisuus korostuu myös siinä, että yli puolet vastaajista ei kokenut tarpeelliseksi saada tukea harjoitteluunsa. Osanottomaksuja vastaajat pitivät sopivan hintaisina.

Kehittämisehdotuksia tuli mukavasti. Osa oli pureutunut ajatuksella ja hyvin yksityiskohtaisestikin miettimään jonkun tapahtuman kehittämistä. Kehitettävää löydettiin mm. reittien merkkauksesta, markkinoinnista ja tiedotuksesta, huollosta ja huoltopaikkojen tarjoiluista sekä tapahtumien ajankohdista.

Yli puolet vastaajista kertoi kuntoilevansa myös muissa tapahtumissa Pirkan Kierroksen tapahtumien lisäksi. Vastauksissa mainittiin mm. Finlandia-hiihto, Turku Touring Pyöräily (ent. Myllyn Pyöräily), Kalevan Kierros, Vätternrundan sekä lukuisia muita tapahtumia niin Suomessa kuin ulkomailla.

Tiedustelimme kiinnostusta erilaisiin urheiluvarusteisiin Pirkan Kierroksen tunnuksilla. Alle puolet vastaajista oli kiinnostuneita varusteista ja ideoita varusteiksi kertyi mukavasti ”päästä varpaisiin”.

Kyselyssä oli mahdollista myös kertoa kiinnostuksesta osallistua tapahtumiemme talkootyöhön. Halukkaita löytyi hieman yli 40, osa tosin pahoitteli, että välimatka on esteenä ja toisaalta myös oma osallistuminen tapahtumiin karsi mahdollisuuden talkootyöhön tässä vaiheessa. Moni kertoi olevansa kiinnostunut siinä vaiheessa, kun jalka ei enää nouse tarpeeksi osallistuakseen tapahtumiin.

Vapaa sana -kohtaan kertyi paljon kiitoksia sekä myös vielä mieleen tulleita kehittämisen paikkoja. Kiitoksia keräsi etenkin tapahtumien hyvä henki ja talkoolaisten reipas ja auttavainen asenne.

Lämmin kiitos kaikille vastanneille! Tulemme käsittelemään vastauksia johtoryhmissä ja erityisellä tarkkaavaisuudella käymme läpi kehitysehdotukset ja mietimme tulevaisuudessa, mitä niistä voimme lähteä toteuttamaan kunkin tapahtuman osalta.

Mikäli vielä haluaa saada äänensä kuuluviin, niin kyselyyn voi vielä vastata tämän linkin kautta: https://goo.gl/forms/Qw0NIPgwmy9HD4GQ2

Arvonnat on kuitenkin suoritettu ja kylpylälomalahjakortin kylpylä-hotelli Kasnäsiin voitti Lauri Malmi Tampereelta. Arvoimme lisäksi kolme kappaletta upouusia Pirkan Kierroksen tuubihuiveja, joiden voittajiksi selvisivät:

Marko Aaltonen (Yläne), Eeva Teuho (Siivikkala) ja Markku Mäkelä (Tuulos). Palkinnot on lähetetty voittajille. Onnittelut vielä kaikille! 

KYSELY TALKOOLAISILLE

Samaan aikaan osallistujakyselyn kanssa toteutimme myös sisäisesti kaikkien osatapahtumien talkoolaisille suunnatun kyselyn. Jokainen tapahtuma saa kyselyn tulokset käyttöönsä kehittääkseen talkootoimintaansa ja tuloksia esitellään talkoolaisille järjestelytoimikuntien tapaamisissa ensi vuonna. Tähän kyselyyn saimme vastauksia kaikkiaan 85 kappaletta.

Arvoimme myös talkookyselyyn vastanneiden kesken kylpylälahjakortin Kasnäsiin, ja voittajaksi saimme Essi Eerikäisen Lavajärveltä. Talkoolaisten kesken arvoimme myös kolme kappaletta upouusia Pirkan Kierroksen tuuubihuiveja ja voittajiksi selvisivät: Maikku Blom, Helena Jylhä ja Kari Aalto. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Onnittelut kaikille!

Pirkan Kierroksen

toimintaa tukevat

Jsport-logo 
Sivuston ylläpitoa
tukemassa