Uutisarkisto

Yhteistyössä Pirkan Kierros & J Sport

Ylöjärven Elovainiossa toimiva urheilun erikoisliike J Sport on allekirjoittanut 2-vuotisen tukisopimuksen Pirkan Kierroksen kanssa. J Sport haluaa tukea kuntourheilijoiden arvostamaa tapahtumaketjua ja auttaa omalla rahallisella panoksellaan siinä, että maineikas Pirkan Kierros jatkuu silloinkin, kun talvi aiheuttaa murheita.

– Varsinkin nyt, kun koko hiihtoala tuskailee lumen puutetta, nousee yhteistyö entistä tärkeämmäksi, sanailee J Sportin Jarkko Bamberg. – Luotetaan tulevaisuuteen ja tuetaan toinen toisiamme, niin eiköhän vielä kunnon talvetkin sieltä saavu, Jarkko jatkaa.

Pirkan Kierroksen kautta J Sport haluaa kertoa pirkanmaalaisille kuntoilijoille monipuolisista palveluistaan. Elovainion liikkeestä kuin myös verkkokaupasta löytyy urheiluvälineet, -varusteet ja – asusteet hiihtoon, juoksuun ja pyöräilyyn. Perinteisen kaupankäynnin lisäksi toimintaan kuuluu monenlainen liikkuminen ja liikuttaminen. – Järjestämme viikoittain kahdet Aamureenit pääsääntöisesti Ikurin liikuntahallissa, Jarkko kertoo. Reenit ovat avoimet kaikille, joilla on halu kehittää itseään ja hakea uusia virikkeitä harjoitteluun. Tämän lisäksi J Sport järjestää muun muassa hiihto-opetusta, voitelukoulutusta, juoksu-, kävely- ja rullahiihtokouluja. Tietotaitoa ja kokemusta Bambergilla ja Juha Vankalla on myös soudusta, Hannu Hovilan hiihtomaajoukkuekokemus jaetaan hiihtäjille. Pirkanmaalaisille liikkujille Kierros-tulokset ja suoritusten määrät kertovat enemmän kuin vakuuttelut. Pirkan Hiihto on molemmille tuttu, Jarkon perinteisen tyylin voittoaika ja 20 vuotta säilynyt reittiennätys vuodelta 1992 on 4.17.08, eikä Juhankaan ennätystä 5.17.30 vuodelta 2002 tarvitse jättää kertomatta. Soudussa miehiltä löytyy yhteensä 24 kerran kokemus ja Hervannan mäetkin on kertaalleen käyty kokemassa. Pirkan Pyöräilyssä miehet ovat olleet mukana – tosin pyöriä huoltamassa, eivät ketjuja itse kuluttaen.

Tietotaito ja henkilökohtainen kokemus takaavat myös sen, että J Sportin osaamista myös hiihdon ja pyöräilyn välinehuollossa kiitellään laajasti. Hannun maajoukkuekokemus takaa tässäkin ammattitaidon. Samoin mies vastaa pyörähuollosta. Suksienvoitelussa huomioidaan suksen lisäksi myös käyttäjän erilaiset tarpeet; voittoa tavoittelevan hiihtäjän sukset vaativat erilaista otetta kuin matkasta nauttimaan lähtevän kuntoilijan sukset. Kunnia-asiana on se, että jokaiset sukset käsitellään samalla intensiivisellä tarkkuudella. 20 vuoden kokemuksen myötä Juha on ottanut käyttöönsä oman henkilökohtaisen mainoslauseensa, jonka voi hyvällä omatunnolla liittää koko liikkeen toimintaan: ”Kellään ei varmasti ole yhtä Vankkaa kokemusta näistä asioissa”.

Pirkan Kierroksen lisäksi J Sport tukee monia pirkanmaalaisia nuoria urheilulupauksia. Eveliina Piipon, Sanni Alatalon, Jere Haran, Tero Linnainmaan, Juha-Matti Mikolaisen ja Ilkka Tuomiston saavutuksista löydät lisätietoja J Sportin kotisivuilta.

Pirkan Kierroksen

toimintaa tukevat

Jsport-logo 
Sivuston ylläpitoa
tukemassa