Uutisarkisto

Talkoohölkällä su 8.10. Kierros täyteen!

Talkoohölkkä juostaan Pirkan Hölkän 33 km reitillä sunnuntaina 8.10. Osallistua voivat talkoolaiset, Pirkan Kierrosta täyteen kiertävät ja kaikki muutkin omahuoltoretkestä kiinnostuneet. Talkoohölkkä hölkätään tosiaan ns. omaehtoisena metsäretkenä, virallista jälkipartiota ei ole turvaamassa mahdollisia keskeytyksiä, eikä ajanottoa ole.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautua voi to 5.10. klo 12 asti. Osallistumismaksu on €30. Ota yhteyttä toimistoomme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 050-4085 111.

LÄHTÖ
Lähtöpaikkana on Valkeakosken Tehtaan kentän Tervasaaren puoleinen portti. Lähtö on liukuvasti klo 9 ja 9:30 välillä. Saavuthan paikalle viimeistään 9:30. Ennen lähtöä tulee ilmoittautua lähtöpaikan hoitajalle.

KULJETUS
Tampereelta on bussikuljetus lähtöpaikalle. Bussi lähtee linja-autoasemalta klo 9. Siitä bussi jatkaa kohti Valkeakoskea Vanhaa Lempääläntietä pitkin aina Kuljuun asti. Nirvaan autonsa jättävät pääsevät kätevimmin kyytiin Koivistonkylän Prisman viereiseltä bussipysäkiltä ("Ekankulma"). Tampereentieltä Kuljuntielle noustaan vanhasta liittymästä. Kuljetuksen hinta on €5 (talkoolaisille ilmainen), joka maksetaan Tehtaan kentällä päivystävälle lähtöpaikan hoitajalle tasarahalla.

REITTI JA HUOLTOPISTEET
Reitti on merkitty Rutajärvelle asti sinisin nauhoin ja risteyskohdat jopa nuolin. Huoltopisteet sijaitsevat Rutajärvellä ja Taivalpirtillä. Tarjolla on mm. urheilujuomaa, mehua, mustikkasoppaa ja suolakurkkua. Varaa mukaan oma juomapullo, johon saat täydennystä huoltopisteillä. Huom! Pysähdy molemmilla huoltopisteillä sen verran, että nimesi kirjataan tarkistuslistaan.

TÄRKEÄT PUHELINNUMEROT
Otathan puhelimesi mukaasi taipaleelle. Seuraavat numerot on hyvä tallentaa puhelimeen:

-Lähtöpaikan hoitaja ja reitin merkkaus: 040-511 3963
-Rutajärven huoltopiste: 040-568 8472
-Taivalpirtin huoltopiste: 040-837 6269

Tänä vuonna Kierros koostuu Hiihdon peruuntumisen takia kolmesta osalajista: Pyöräilystä, Soudusta ja Hölkästä. Nyt on siis mahdollisuus päästä vielä hölkkäilemään ja saada Pirkan Kierros 2017 täyteen!

Etsi sivustolta

Poluilla viihtyy myös

  • Squeezy
  • image
  • Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

Youtubessa hölkättyä

Pirkan Kierroksen

toimintaa tukevat

Jsport-logo 
Sivuston ylläpitoa
tukemassa