Uutisarkisto

48. Pirkan Hölkän tulokset, mukana Talkoohölkkä

48. Pirkan Hölkkä Tulokset (päivitetty 12.10. Mukana myös Talkoohölkkä)

Sekä 48. Pirkan Hölkkä, että Talkoohölkkä on nyt juostu, hölkätty ja reippailtu kosteassa ruskasäässä. Pahoilta loukkaantumisilta vältyttiin. Maaliviivan ylitti Hölkät yhteenlaskien 1291 osanottajaa; lämpimät kiitokset kaikille mukana olleille järjestäjien, Tampereen Taivaltajien ja Valkeakosken Retkeilijöiden, puolesta! Kalentereihin voi jo merkitä ensi vuoden Pirkan Hölkän 7.10. ja Talkoohölkän 14.10.2018.

Oheiseen tuloslistaan on nyt tehty tähän mennessä ilmoitetut korjaukset ja päivitykset seuratietoihin ym. Mikäli vielä huomaat puutteita tai seuraksesi on livahtanut jotain ihan muuta kuin haluat, niin otahan yhteyttä ja korjataan toki virheet ja kirjataan muutokset. Lopullinen tulosluettelo on vielä tulossa, sen voi tilata paperiversiona toimistoltamme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050-4085 111.

Toimistollamme Hervannassa on muutamia Hölkästä kulkeutuneita löytötavaroita, kuten takkeja, housut, hanskat, pipo, huiveja ja juomapulloja. Joten jos olet Hölkkäpäivänä kadottanut jotain, kysäise ihmeessä meiltä.

Pirkan Kierroksen päätöstilaisuutta vietetään pyöräilyteemalla tiistaina 21.11.2017 18.00 alkaen Hervannan Vapaa-aikakeskuksella (Lindforsinkatu 5). Vieraaksemme saapuu Team Rynkeby Tampereen tiimin kapteeni Sanna Saariaho kertomaan heidän huikeasta hyväntekeväisyyspyöräilymatkastaan Laukontorilta Pariisiin. Tervetuloa kaikki Pirkan Kierroksen tapahtumista kiinnostuneet -Meillä on avoimet ovet! Lisätietoa tilaisuudesta erillisenä uutisenaan: http://bit.ly/2yhenJ3

Etsi sivustolta

Poluilla viihtyy myös

  • Tampereen Aikuiskoulutuskeskus
  • Squeezy
  • image

Youtubessa hölkättyä

Pirkan Kierroksen

toimintaa tukevat

Jsport-logo 
Sivuston ylläpitoa
tukemassa