Uutisarkisto

Pirkan Hölkkään ilmoittautuneet ja numeronsa lähtöpaikalta löytävät

Numerot lähtöpaikalla (päivitetty 29.9. klo 14.30)

Listasta löytyvät 27.9. mennessä maksaneet ja lähtöpaikalta valmiina numeronsa löytävät. Tarkistamme vielä pankkimaksut perjantaina ja päivitämme listan.

Kaikki 28.9. mennessä ilmoittautuneet (päivitetty 29.9. klo 14.30)

Listoille on nyt saatu liki 1130 osanottajaa ja vielä mahtuu mukaan! Ilmoittautuminen on vielä mahdollista lähtöpaikalla sunnuntaiaamuna klo 7.30-9.00. Emme ota puhelimitse enää valitettavasti ilmoittautumisia perjantaina vastaan ja toimistokin on kiinni, koska muutamme tavaroita jo vähitellen tapahtumapaikalle.

Mikäli sarjasi on väärä, et ole saanut numeroa postitse tai on muuta probleemaa, tule ajoissa lähtöpaikalle, niin selvitämme info-kopilla sitten nämä ongelmat. Jos puutut kokonaan listoilta, silloin kannattaa pirautella.

Vastaamme puhelimeen pe 29.9. klo 9-12 ja lauantaina 30.9. klo 11-13. Sähköpostia emme enää valitettavasti ehdi lukemaan perjantaista eteenpäin.

HUOM! Poisjäämisestä ei tarvitse ilmoittaa! Hölkän jälkeen lähetä meille sairaustodistus, niin siirto esimerkiksi ensi vuoteen onnistuu. Hölkkäohjeissa on myös tästä tarkemmin tietoa.

Etsi sivustolta

Poluilla viihtyy myös

  • image
  • Tampereen Aikuiskoulutuskeskus
  • Squeezy

Youtubessa hölkättyä

Pirkan Kierroksen

toimintaa tukevat

Jsport-logo 
Sivuston ylläpitoa
tukemassa