Uutisarkisto

Hölkän maalialueen palvelut ja myyntipisteet

J Sport  saapuu myyntiautonsa kanssa sekä Hölkän lähtö- että maalialueelle. Tankkaa siis mukaasi energiageelit, -patukat ja muut viime hetken evästykset ennen rutistusta. Maalissa kannattaa ostaa kotiinviemisiksi laadukkaat urheiluvarusteet ja -tarvikkeet.

Maalipaikalta ei kannata kiiruhtaa kotiin suoraan, vaan piipahtaa myös Suunnistajan Kaupan myyntipisteellä. Sieltä löydät myös Pirkan Hölkän oheistuotteita; pantoja ja pipoja. 

Kauppahallin Kotiruoka valmistaa tänäkin vuonna maistuvat eväät sekä hölkkääjille että kannustusjoukoille. Soppatykeistä löytyy jauheliha- ja lohikeittoa, jota voi ostaa juoman ja leivän kera hintaan 6 €. Myös kasvisversio löytyy sekä gluteeniton leipä sopan kanssa. Lisäksi myynnissä on myös lettuja, makeaa kastettavaa kahvin kera sekä virvokkeita. 

Annemari Kiekara (ent. Sandell) saapuu Pirkan Hölkän reitille muutaman vuoden tauon jälkeen (ks. tiedotteemme). Hölkkärutistuksen jälkeen Annemarin löytää maalialueelta, jossa hän esittelee ja myy omaa Fendurex Endurance -palautusjuomaansa. 

Ja kaikki Pirkankiertäjät, muista piipahtaa maalissa Kierrosteltalla noukkimassa oma Kierroskattauksesi (sis. mitali, kunniakirja ja hihamerkki)! Osa on ilmoittautunut Kierrokselle jo alkuvuodesta, joten kattaus on vain noutamista vaille valmis. Jos olet suorittanut Kierrosta tapahtuma kerrallaan, voit noutaa kattauksen myös tässä tapauksessa ja saat mukaasi tilisiirron kattauksen maksamista (20 €) varten. Mikäli et halua lunastaa kattausta, niin poikkea Kierrosteltalla siinäkin tapauksessa, niin emme kysele suotta perääsi enää. 

Ja Kierroshan tulee tänä vuonna poikkeuksellisesti täyteen vain kolmella tapahtumalla, joten jos Pyöräily ja Soutu löytyvät jo suorituksistasi, niin Kierros on Hölkkää vaille valmis! Toimistolla voi ilmoittautua vielä tänään to 28.9. klo 16 asti ja lähtöpaikalla tietenkin jälki-ilmoittautuminen on mahdollista klo 7.30-9.00. Jälki-ilmoittautumishinta on 50 € ja maksuvälineenä käy vain käteinen sekä hyväksymämme liikunta- ym. setelit.

Etsi sivustolta

Poluilla viihtyy myös

  • Tampereen Aikuiskoulutuskeskus
  • image
  • Squeezy

Youtubessa hölkättyä

Pirkan Kierroksen

toimintaa tukevat

Jsport-logo 
Sivuston ylläpitoa
tukemassa