Uutisarkisto

Vielä ehtii mukaan Pirkan Hölkkään, toimisto avoinna pidennetysti 26.9.

Kotisivuillamme ilmoittautuminen on päättynyt. Ilmoittautumislomake on temppuillut viime metreillä ja hinnaksi on tullut 0 €, mutta eipä huolta. Voit maksaa saamallasi viitenumerolla tästä huolimatta, ja oikea hintahan on 45 € (Turvan asiakkaille -4 €, opiskelijoille -10 €). Lisäpalveluita ennakkoon haluavat lisäävät hintaan vielä 5 € (bussikuljetus), 5,50 € (keittolounas) tai 10,50 € (molemmat edellä mainitut). Maksa jo alkuviikolla, niin ehdimme laittamaan sinulle numeron valmiiksi; myös laskun eräpäivä oli livahtanut vasta hölkkäpäivälle. 

Ennakkoon ilmoittautuneet löytävät numeronsa valmiina lähtöpaikalta. Löydät numerotiskin porttien sisäpuolelta; tule siis rohkeasti sisään porteista, äläkä suotta jonota jälki-ilmoittautuvien kanssa ilmoittautumiskopeille. Julkaisemme loppuviikolla vielä kotisivuillamme listan niistä henkilöistä, jotka löytävät numeronsa valmiina.

Tällä viikolla ilmoittautuminen 45 euron hintaan on mahdollista torstaihin asti vielä toimistollamme Hervannassa. Olemme avoinna tiistaina 26.9. pidennetysti eli klo 10-18. Keskiviikkona ja torstaina 27.-28.9. olemme avoinna klo 10-15. 

Jälki-ilmoittautuminen Tehtaan kentällä onnistuu lähtöaamuna klo 7.30-9; varaa mukaan käteistä tai hyväksymiämme liikunta-/kulttuuri- tms. seteleitä. Jälki-ilmoittautumishinta on 50 € ja tällöin ei ole voimassa opiskelija- tms. alennuksia.

 

 

Etsi sivustolta

Poluilla viihtyy myös

  • image
  • Tampereen Aikuiskoulutuskeskus
  • Squeezy

Youtubessa hölkättyä

Pirkan Kierroksen

toimintaa tukevat

Jsport-logo 
Sivuston ylläpitoa
tukemassa