Uutisarkisto

Tervetuloa mukaan Pirkan Hölkkään!

Sunnuntaina 2. lokakuuta nautitaan jo syksyisistä maisemista! Kun nyt kesän kääntyessä kohti iltaansa vetää lenkkarit päättäväisesti jalkaan ja lähtee talsimaan pientä lenkkiä, kävellen, juosten tai hölkäten, niin lokakuun alkuun mennessä on kunto kohdillaan Hölkän starttiviivalla. 33 kilometrin taival tuntuu ehkä pitkältä, mutta kun muistaa, että tarjolla on myös kävelysarja, aikaa suoritukseen on yhteensä 7 tuntia ja huolto matkan varrella pelaa, niin ei se ole ollenkaan mahdoton tehtävä.
 
Asiakaspalautetta kuunnellen järjestämme tänä vuonna perinteisten aamukuljetusten lisäksi kaksi bussia Tampereelta Valkeakoskelle myös iltapäivällä. Näin autonsa lähtöpaikalla jättäneet pääsevät kyydillä maaliin tultuaan suoraan Nirvasta, yleisistä bussivuoroista huolta kantamatta. Lisätietoa uusista kuljetuksista ja niiden aikatauluista kerromme syksyn kuluessa.
 
Tänä vuonna Sinulla on mahdollisuus jo ilmoittautumisen yhteydessä maksaa myös kuljetus Tampereelta Valkeakoskelle ja maalissa tarjoiltava keittolounas. Näin itse tapahtumapäivänä ei tarvitse huolehtia taskuun edes tuota pikkurahaa. Ilmoittautuminen kotisivuillamme on auki; klikkaa itsesi mukaan! Halvin maksukynnys on voimassa elokuun loppuun asti, joten kiirettä sen suhteen ei ole.
 
MAINIO PALAUTUSLENKKI; VAIN TÄNÄ VUONNA!
Tampere-päivän kunniaksi Tampereen uusi Rantatunneli avaa ovensa kaupunkilaisille lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Avoimien Ovien ohjelmaan kuuluu myös Rantatunnelijuoksu; 5,5 kilometrin mittainen pyrähdys tunnelin päästä päähän ja takaisin. Rantatunnelijuoksun alkamisaika klo 15 sopii mainiosti suurimmalle osalle Pirkan juosseille: maaliin Nirvassa TAKK:n pihamaalla, sen jälkeen osanottomaksuun sisältyen kyydillä Kalevan Uintikeskukseen vilvoittavien vesien ääreen ja sieltä sitten uudestaan klo 15 Rantatunnelijuoksun starttiviivalle. Hyvä juttu! Rantatunnelipäivästä löydät lisätietoja kotisivuiltaan.

Etsi sivustolta

Poluilla viihtyy myös

  • image
  • Tampereen Aikuiskoulutuskeskus
  • Squeezy

Youtubessa hölkättyä

Pirkan Kierroksen

toimintaa tukevat

Jsport-logo 
Sivuston ylläpitoa
tukemassa