Haastavan koronatilanteen jatkuessa, olemme ottaneet vaihtoehdoksi myös Pirkan Pyöräilyn ja Pirkan Soudun suorittamisen omatoimisesti. Mun Pirkka -tapahtumat (Mun Pyöräily ja Mun Soutu) antavat mahdollisuuden suorittaa tapahtumat itselleen sopivana päivänä (pyöräily kesäkuussa ja soutu heinä-elokuun aikana) ja itselleen sopivalla reitillä.

Tapahtumiin ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisen päätyttyä postitse mitalit, tarrat sekä pyöräilyssä rintanumero ja ns. rekisterikilpi. Suoritusmerkinnän ja nimesi tulosluetteloon saat, kun tapahtuman jälkeen toimitat GPS-tiedoston omasta suorituksestasi, joko jakamalla suorituksesi tai ottamalla kuvakaappauksen. Suoristus palautetaan nettisivujen kautta (sivusto avataan, kun ilmoittautuminen on päättynyt). Suoritusmerkinnän saa normaalien sääntöjen mukaisesti pyöräilyssä 134 km ja 217 km matkoilta ja soudussa joko 25 km (pienveneet ja melojat) tai 35 km (kirkkoveneet) matkoilta. Myös lyhyemmille matkoille (40 km ja 4 km) voi lähteä tekemään Mun Pyöräilyä. Suoritusta palauttaessa tulee mainita suoritettu matka.

Mun Pirkka -tapahtumissa osanottomaksua ei voi siirtää virallisiin tapahtumiin, seuraavaan vuoteen eikä maksua palauteta missään olosuhteissa. Mun Pirkka -tapahtumissa ollaan täysin omalla vastuulla ilman tapahtumanjärjestäjän tarjoamaa huoltoa.

Omatoimitapahtuman hinta on 20 € / osallistuja. Kirkkoveneet voivat ilmoittautua omatoimisesti suoritettavaan Mun Soutuun, kun yleiset kokoontumisrajoitukset sen mahdollistavat. Kirkkoveneen joukkuehinta (omalla veneellä ja perämiehellä) on 200 € / joukkue. Myös järjestäjä järjestää kirkkovenelähtöjä, kun kokoontumisrajoitukset sen sallivat. Paikka järjestäjän veneessä on hinnaltaan 35 € /hlö.

Pirkan Hölkän osalta omatoimisesti suoritettavaan tapahtumaan vielä pohditaan, kun nähdään, miten koronatilanne kehittyy.

Lisätietoja Mun Pyöräilystä: http://www.pirkankierros.fi/pirkan-pyoraily/mun-pyoraily/

Lisätietoja Mun Soudusta: http://www.pirkankierros.fi/pirkan-soutu/munsoutu/