Tervetuloa kiireettömään Reppuhiihtoon lauantaina 12. maaliskuuta 2022

Lataa ohjeet PDF versiona TÄSTÄ

Reppuhiihto perinteisellä Pirkka 90 km reitillä sekä myös puolikas 52  km Retki-Pirkan reitillä 90 km reitillä mahdollisuus myös nelivetoon! Ladut ja urat ajetaan ennen lauantaita.

KULJETUKSET NIINISALOON

Reppu-Pirkan yhteiskuljetus linja-auto lähtee Tampereen keskustorilta, vanhan kirkon edestä lauantai-aamuna klo 4.45, Teivon Raviradalta klo 5.00 ja Kyröskosken matkahuollolta 5:30.

LÄHTÖ JA JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN

HUOM! Reppu-Pirkan numeroita ei postitettu kotiin vaan kaikkien ilmoittautuneiden tulee noutaa rintanumero ja hiihtokortti infosta. Hiihtokorttia on pidettävä mukana koko matkan ajan. Matkanvarrella on tarkastuspiste, jossa kortti tulee esittää.

Lähtö tapahtuu Niinisalon varuskuntakerholta joustavasti klo 6:00-8:00. Reppu-Pirkkaan voit ilmoittautua mukaan Niinisalossa klo 5:30-8 hintaan 55 € ja puolimatkalle hintaan 35 €. (Emme valitettavasti ota vastaan ilmoittautumisia viitenumerolla, puhelimitse tai sähköpostitse, ilmoittautuminen verkkokaupassa päättyy 9.3.) Jos olit jo ilmoittautunut Pirkan Hiihtoon, voit käyttää osanotto-oikeutesi Reppuhiihdossa. Tässä tapauksessa sinun tulee täyttää ilmoittautumiskaavake Niinisalossa, jonka jälkeen voit noutaa hiihtokortin. Saat samasta paikasta mukaasi myös rintanumeron ja varustesäilytysnauhan. Varusteet kuljetetaan lähtöalueelta maaliin (Lamminpään maja).

LÄHTÖ JA MAALI

Reppu-Pirkkaan startataan Niinisalosta klo 6:00-8:00. Lähtö ennen klo 6 on kielletty!

90 km Reppuhiihdon maali sijaitsee Lamminpään Hiihtomajalla (Teivon raviradan parkkipaikan läheisyydessä). Maali suljetaan klo 20.

52 km Puoli Reppuhiihdon maali sijaitsee Kyröskosken Koululla. Kyröskosken maali suljetaan klo 14:30.

VARUSTEKULJETUS LÄHDÖSTÄ MAALIIN

Merkitse rintanumerosi lähtöpaikalla saamaasi reppulappuun ja jätä reppusi Niinisalossa bussin läheisyyteen. Näin se kuljetetaan Lamminpään majalle tai Kyröskoskelle odottamaan.

MATKALLA

Turvallisuussyistä osallistujat pitävät yllään rintalappuja tai omia kunniahiihtäjänumeroita koko matkan ajan. Reppuhiihto noudattaa pääosin varsinaisen Pirkan Hiihdon reittiä. Jämillä kierretään alkuperäistä reittiä laskeutumiskentän reunaa eli ei mennä aivan hotellin piha-alueelle. Latu menee Jämin harjun eteläpuolelta yhtyen Pirkan laavun kohdalla takaisin Pirkan alkuperäiselle latu-uralle poikkema on selvästi merkitty. Maaliin tullessa seurataan opasteita Lamminpään Hiihtomajalle sen sijaan että laskettaisiin Teivon Ravikeskuksen pihaan.

Reppuhiihdon ainoat mehupisteet ovat Kyröskoskella ja maalissa, joissa tarjolla mehua, vettä ja kuntojuomaa. Kyröskosken huoltopisteellä on myös myynnissä mm makkaraa ja kahvia. Kyröskosken huoltopiste suljetaan klo 14.30.

Lisäksi tarkastuspisteellä on tarjolla kuntojuomaa. Tarkastuspisteen sijaintia ei paljasteta, mutta se sijaitsee Kyröskosken jälkeen. Matkan varrella on maksullisia kioskeja/hiihtomajoja avoinna mm. Jämillä, Vatulassa ja Kyröskoskella. Myös Pentinmaalla on myynnissä pientä purtavaa ja juotavaa.

Lähtöalueella ja Kyröskosken huoltopisteellä on myös varsinaisesta kisasta jäljelle jääneitä suksivoiteita käytettävissänne; suosittelemme kuitenkin huolehtimaan suksien voitelusta omatoimisesti.

Reppuhiihdossa ei ole järjestettyä keskeytyskuljetusta.

Hiihtäjiä muistutetaan vielä siitä, että Reppuhiihdon aikana ladun tieylityskohdissa ei ole liikenteenohjaajia, joten olkaa varovaisia teitä ylittäessänne!

TÄRKEÄT PUHELINNUMEROT

Lähtö: Niinisalon kanslia Jouni Välisalo              045 638 5101

Maali: Lamminpään Maja, Harjulan Halla, Esko Piirainen        050 4961181

Yleisinfoa matkan varrella, Tapio Syrjänen                  050 588 5332

Jälkipartio Niinisalo Kyröskoski, Elja Kivikoski           040 0957 872

Jälkipartio Kyröskoski-Maali, Erkki Mansikkamäki                   044 972 9835

050 4085 111 Tiedustelut ennakkoon ti 8.3.-to 10.3. klo 10-15 Pirkan Kierroksen toimistosta (huom. perjantaina suljettu)

Kävelyosuudet ennen Kyröskosken huoltopistettä (n. 800m) ja  Kyröskosken huoltopisteen jälkeen (1km)  

TULOSLUETTELO-TILAUKSET

Jätä perinteisen vuosijulkaisun postituspyyntö toimistoomme sähköpostitse.

SUIHKUT JA SAUNAT

Lamminpään ulkoilumajan saunat ovat lämpiminä. Kyröskosken maalissa on myös suihkumahdollisuus. Lamminpään Ulkoilumajan oma kahvila palvelee koko päivän.

MUUTA

Omat huoltojoukot löytävät kotisivuiltamme tapahtumainfosta reittikartan ja helposti varsinaisen Pirkan Hiihdon tavoitettavien huoltopisteiden osoitteet

Löytötavarat yms. toimitetaan Pirkan Kierroksen toimistoon. Tavaroita säilytetään 2 viikkoa.

Tulokset julkaistaan kotisivuillamme. Painettu tulosluettelo lähetetään sen erikseen tilanneille. Kannattaa tarkastaa oma tuloksensa kotisivuiltamme ennen virallisen tulosluettelon tekoa (2 viikkoa tapahtumasta), niin saamme tietosi (esim seura tai hiihtokerrat) oikein virallisiin tuloksiin.

Vakuutusyhtiö Turvan tapaturmavakuutus korvaa hiihdon aikana sattuneita tapaturmia. Korvauksen edellytyksenä on, että lääkärinhoito aloitetaan 14 vuorokauden kuluessa haaverista.