Pirkan Hölkkään on ilmoittautunut 700 osallistujaa ennakkoon ! Kaikki ilmoittautuneet löydät tältä listalta.  Kaikille 13.9. mennessä ilmoittautuneille on lähtenyt kilpailunumero postitse kotiin.

Mukana jälleen myös puolimatka Vuoreskieppi 16 km, joka lähtö ja maali sijaitsevat Nirvassa. Molempien matkojen reiti löydät Pirkan Hölkän etusivulta vierittämällä sivua alaspäin osioon ”MATKA JA REITTI”. Kartoista näet myös huoltpisteiden sijainnin sekä huoltopiseiden tarjottavat. Paljon muuta hyödyllistä infoa löydät tapahtumainfo -sivulta.

Vielä on viisi päivää aikaa hyödyntää edullisempi hinta, sillä ennakkoilmoittautuminen päättyy 27.9. ja tämän jälkeen voi ilmoittautua ainoastaan lähtöpaikalla Tehtaan kentällä klo 8-10 hinta 60 €, tai Vuoreskiepille Nirvassa klo 10-11:30 hinta 30 €. HUOM! Lähtöpaikakoilla maksutapana: MobilePay, käteinen tai erilaiset liikuntaedut (smartum, epassi jne.).

Osallistujien ohjeet sekä 33km Pirkan Hölkkään että Vuoreskieppiin päivitetään nettisivuille tiistaina 28.9.

Mukana jälleen paljon sijoituspalkintoja eri sarjoihin sekä arvontapalkintoja kaikkien osallistujien kesken. Tule siis mukaan nauttimaan syksyisestä luonnosta! Ilmoittautumaan pääset: https://pirkankierros.tapahtumiin.fi/fi/