Melontasarja ”Kokkaa kohti”

Kun lukee oheisen OffRoadPaddlerin blogi kirjoituksen, tietää, mistä on kysymys. Kallisarvoisen asiantuntija-avun turvin olemme muuttaneet vanhan kajakkisarjan yhteiseksi Kokkaa kohti-melontasarjaksi. Verkkokaupassamme ilmoittautuessasi kysytään vielä erikseen alasarjaasi (kajakki/kanootti 1/2). Toivotammekin kaikki melojat tervetulleeksi mukaan Pirkan Soudun kesäisiin tunnelmiin näillä Jaakko Mäkikylän sanoilla:

”Osallistuminen kilpailuihin on paras tapa oppia tuntemaan itsensä melojana, käsittelemään venettä ja sopeutumaan olosuhteisiin. Tarkoitus ei ole osoittaa, kuinka paljon parempi olen muihin verrattuna, vaan kuinka osaan lukea itseäni ja omaa melontaa. Kun on numerolappu kokassa, kyllä se vähän panee potkua melontaan. Suosittelen jokaiselle retkimelojalle välineestä riippumatta, että mene johonkin kelloa vastaan melontaan. Näet, mitä oikeasti osaat ja jaksat. Toistuvuus on myös opettavaista. Kun meloo saman matkan uudelleen, huomaa kuinka sää vaikuttaa suoritukseen. Usein osallistun vielä eri kalustolla, jotta opin senkin vaikutuksen melontaani.”

SM-soudut

Pienpuuveneiden keskimatkan kilpailukutsu löytyy linkin takaa. Muistattehan ilmoittautua SM-kisoihin keskiviikkona 17.7. ja tarkistaa, että lisenssimaksut on hoidossa.

Aamupäivän kirkkovenesarjoissa valittavana myös sekasarja

Kirkkovenesarjoissa on avoin/miehet ja naiset-sarjojen lisäksi myös sekasarja (vähintään seitsemän soutajista naisia). Maalissa huomioidaan myös nopein kiinteäpenkkinen kirkkovene, jonka miehistö nauttii palkinnoksi juhlavuoden kakkukahvit keittolounaan jälkeen.

Kirkkovenejoukkueiden ilmoittautumiset

Sekä omalla kirkkoveneellä osallistuvien että vuokravenettä ja perämiestä kaipaavien joukkueiden toivotaan ottavan yhteyttä sähköpostitse. Kirkkovenejoukkueiden osallistumismaksu lasketaan soutajien lukumäärän mukaan, joten vajaalla miehityksellä saapuvat ja järjestäjän soutajapankkiin turvautuvat joukkueet maksavat oman seuran toteutuneen soutajamäärän mukaan. 10-14-henkiset soutajajoukkueet (perämies aina ilmaiseksi) saavat lisäksi 5 prosentin alennuksen kokonaishinnasta. Osallistumismaksu voidaan sovittaessa maksaa myös niin, että kukin soutaja maksaa oman osuutensa suoraan Pirkan Soudun tilille.

Toiseen Aaltoon vuokraamme kokonaisia kirkkoveneitäkin valmiiden joukkueiden käyttöön. Osa veneistä on vuokrattavissa jo aamupäivän lähdössä ja sinnekin löytyy osaavia perämiehiä, joten kannattaa katsoa kumpi kirkkovenestarttiaika sopii paremmin teidän tiiminne aikatauluihin. Koko veneen vuokraavia joukkueita pyydetään lähettämään sähköpostia aiheesta 16.7. mennessä, kirkkovenevuokrista sovitaan tämän jälkeen.

Yksittäisiä kirkkovenepaikkoja Toiseen Aaltoon voit ostaa verkkokaupassamme 22.7. asti