LÄHTÖLISTASSA (päivitetty 31.7.)on nyt mukana kaikki tiedossamme olevat venekunnat (Rekisoudun lähtölista julkaistaan maanantaina 3.8.). Näiden mukaiset venenumerot odottavat Soutukeskuksen kisakansliassa joko perjantaina klo 18.30-20 tai lauantaina ja sunnuntaina ennen starttia. Jälki-ilmoittautuminen kuntosoutusarjoihin (kuntosoutu / melonta / Airon Män ) onnistuu kisakansliassa.

Rannassa ennen starttia voit täyttää omaan pulloon juomaa; tarjolla urheilujuoma Squeezyä, mehua ja vettä.

Rannassa kaikille soutajille on tarjolla ilmainen Kauppahallin kotiruaan keitto (3 eri makua). Lisäksi heidän teltaltaa voi ostaa maukkaita lättyjä ja makkaroita. Kauppahallin kotiruuan lisäksi kahvila Airo palvelee asiakkaita kahvin ja leivosten merkeissä. Kisapäivinä on myös  mahdollisuus ostaa Pirkan Soudun uusia T-paitoja sekä narureppuja!

OHJEITA TOISESSA AALLOSSA SOUTAVILLE: 

Lauantaina klo 16 starttaavaan kirkkoveneiden Toiseen Aaltoon on  täytetty 17 venettä. Tarkistathan, että oma nimesi löytyy listalta ja saavuthan rantaan viimeistään klo 15.  Oman venekuntasi löydät TÄLTÄ LISTALTAnimesi kohdalla lukevan ilmapallohahmon perusteella. Huomioi, että veneet lähtevät rannasta viimeistään 15.45 lähtölinjalle, täyttyessään jo aiemmin.

Muutamissa veneissä on vielä sekalaisia paikkoja, eli jos nimeäsi ei löydy listalta, kerrothan siitä mahdollisimman pian toimistoomme, mieluiten sähköpostilla toimisto@pirkankierros.fi. Jos taas nimesi on listassa, mutta et ole saapumassa lauantain starttiin, ilmoitathan siitä meille heti; tämä  helpottaa soutupaikkojen asettelua rannalla.

MIKÄ TÄRKEINTÄ: Kyseessä on suunnitelma, muutokset ovat mahdollisia! Poisjääneitä on aina ja järjestäjällä on oikeus ja velvollisuus siirrellä soutajia vielä rannassa veneestä toiseen, jotta saamme parillisen soutajamäärän veneeseen (ei koske omia venekuntiaan keränneitä joukkueita, eikä ryhmiä). Pääsääntönä on, että jokaisessa veneessä on vähintään 12 soutajaa.

Retkisoudun ilmoittautuminen on auki perjantai-iltaan saakka. Julkaisemme retkisoudun lähtölistat maanantaina 3.8.