Lumet ovat sulaneet ja pyöräilykelit alkaneet.  Myös Pirkan Pyöräilyn järjestelyjä viedään koko ajan eteenpäin. Tavoitteena on, että pääsemme järjestämään Pirkan Pyöräilyn (Klassikko 134 km ja Pitkä Pirkka 217 km) normaalisti 13.6. ja Lilliputin, Pirkan Pyhän ja Yöpyöräilyn perjantaina 18.6. Seuraamme kuitenkin hallituksen exit-suunnitelman etenemistä sekä AVI:n määräyksiä koko ajan ja pyrimme tekemään lopullisen päätöksen tapahtuman järjestämisestä toukokuun puoleen väliin mennessä. Myös ensimmäinen maksukynnys tulee päättymään vasta päätöksen teon jälkeen.

Vaihtoehtona on myös omatoiminen Mun Pirkka. Mun Pirkasta voit lukea lisää täältä. Eli vaikka normaali tapahtuma päästäisiin järjestämään voi tapahtuman suorittaa myös omatoimisesti. Mikäli tapahtuma peruuntuu, on tämä hyvä vaihto ehto esim. kiertäjille ja suoritusmerkintöjä kerääville suorittaa Pirkan Pyöräily myös vuonna 2021.

Kaikki viime vuodelta oman Pirkan Pyöräilynsä siirtäneet on siirretty suoraan tälle vuodelle eikä osallistujien tarvitse itse tehdä mitään. Julkaisemme ensimmäiset lähtölistat toukokuun alkupuolella, niin pääsee vielä tarkistamaan, että oma nimi löytyy listoilta.