Korona-aikana Pirkan Soudussa halutaan taata osallistujille turvallinen osallistuminen;  Pirkan Soutu onkin jaettu kahdelle päivälle. Tällä hetkellä Pirkanmaalla ei ole voimassa olevaa kokoontumisrajoitusta. (Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston tiedote, 9.6.2021). Toivomme kuitenkin, että suuremmat halailut jätetään ensi kesään ja tervehditään tuttuja muilla tavoin! Jokaisen osallistujan tulee myös noudattaa seuraavia ohjeita:

Yleisiä ohjeita osallistujille:

  • Varaa aikaa venenumeron hakemiseen. Numeron voi noutaa myös jo perjantaina klo 18:30-20. Kisakanslia on avoinna la alkaen klo 8:00 ja su alkaen klo 8:30. Muistathan turvavälien noudattamisen asioidessasi kisakansliassa. Kirkkovenejoukkueet lähettävät vain yhden henkilön hakemaan numeroa!
  • Toisen Aallon venekuntien tiedot löydät nettisivuiltamme viimeistään perjantaina 31.7. ja tapahtumapaikan ilmoitustaululta ulkoa. Oman venekunnan selvittämistä varten ei tarvitse asioida kisakansliassa.
  • Pese käsiäsi/käytä käsidesiä tapahtumapaikalla.
  • Yski ja aivasta hihaasi tai käytä kertakäyttönenäliinaa.
  • Älä osallistu sairaana tai mikäli  Sinulla ilmenee vähäisiäkään koronavirusinfektion oireita; olet karanteenissa tai eristyksessä.
  • Muista turvavälit! Tarpeettomia lähikontakteja vältetään koko tapahtumassa.
  • Suosittelemme kasvomaskien käyttöä aina kun se on mahdollista, varsinkin sisätiloissa ja ulkona tilanteissa, jossa turvavälin noudattaminen saattaa olla haasteellista.

Soudun jälkeen soppalounasta varten varataan erillisiä seisomapöytiä ja sopan voi pyytää myös take-away rasiaan. Toivomme, että myös ruokailun yhteydessä seurueet pysyvät omissa porukoissaan.

Kilpailu paikalla suihkut ja saunat ovat normaalissa käytössä, mutta jokaisen osallistujan on huomioitava turvavälit siellä käydessään.

Järjestäjä huolehtii myös vessojen ja muiden yleisten tilojen aktiivisesta siistimisestä.

Linkki yleiseen THL:n koronatiedotteeseen:

THL