Korona-aikana Pirkan Soudussa halutaan taata osallistujille turvallinen osallistuminen. Pirkan Soutu on jaettu kahdelle päivälle välttääksemme yli 500 henkilön kokoontumista. Toivomme myös, että suuremmat halailut jätetään ensi kesään ja tervehditään tuttuja muilla tavoilla! Jokaisen osallistujan tulee myös noudattaa seuraavia yleisiä ohjeita:

Yleisiä ohjeita osallistujille:

  • Varaa aikaa venenumeron hakemiseen. Numeron voi noutaa myös jo perjantaina klo 18:30-20. Kisakanslia on avoinna la alkaen klo 8:00 ja su alkaen klo 8:30. Muistathan turvavälien noudattamisen asioidessasi kisakansliassa. Kirkkovenejoukkueet lähettävät vain yhden henkilön hakemaan numeroa!
  • Toisen Aallon venekuntien tiedot löydät nettisivuiltamme viimeistään perjantaina 31.7. ja tapahtumapaikan ilmoitustaululta. Oman venekunnan selvittämistä varten ei tarvitse asioida kisakansliassa.
  • Pese käsiäsi / käytä käsidesiä tapahtumapaikalla
  • Yski ja aivasta hihaasi tai käytä kertakäyttönenäliinaa.
  • Sairaana tai oireisena ei saa osallistua. Mikäli vähäisiäkään koronavirusinfektion oireita ilmenee, tai osallistuja on karanteenissa tai eristyksessä
  • Muista turvavälit! Tarpeettomia lähikontakteja vältetään koko tapahtumassa.

Soudun jälkeen soppalounasta varten varataan erillisiä seisomapöytiä ja sopan voi pyytää myös take-away rasiaan. Toivomme, että myös ruokailun yhteydessä seurueet pysyvät omissa porukoissaan.

Kilpailu paikalla suihkut ja saunat ovat normaalissa käytössä, mutta jokaisen osallistujan on huomioitava turvavälit siellä käydessään.

Järjestäjä huolehtii myös vessojen ja muiden yleisten tilojen aktiivisesta siistimisestä.

Linkit yleisiin toimintaohjeisiin:

THL

AVI