Nostalgian nälkäisille

Kun laivat oli puuta ja soutajat rautaa, soudettiin Pirkan Soudussa pienveneilläkin alkuperäinen 35 kilometrin reitti Luodonsaaren ympäri. Juhlavuoden kunniaksi olemme saaneet viranomaisilta luvan järjestää kaikille halukkaille pienvenesoutajille avoimen kuntosoutusarjan tällä reitillä. Halutessanne saada vertailukelpoisen ajan vanhoihin tuloksiin nähden ja näyttää, että osataan sitä vielä nykyäänkin, ilmoittautukaa normaalisti kuntosoutusarjaan ja kertokaa sen jälkeen puhelimitse tai sähköpostitse, että venekunta osallistuu Luodonsaaren kiertävälle reitille. Vesivalvontavenetarpeen selvityksen vuoksi tarvitsemme tälle matkalle ennakkoilmoittautumiset 23.7. mennessä.

SM-soudut

Pienpuveneiden keskimatkan kilpailukutsu löytyy linkin takaa. Muistattehan ilmoittautua SM-kisoihin keskiviikkona 18.7. ja tarkistaa, että lisenssimaksut on hoidossa.

Aamupäivän kirkkovenesarjoissa valittavana myös sekasarja

Juhlavuoden kunniaksi ensimmäistä kertaa kirkkovenesarjoissa on avoin/miehet ja naiset-sarjojen lisäksi myös sekasarja (vähintään seitsemän soutajista naisia). Maalissa huomioidaan myös nopein kiinteäpenkkinen kirkkovene, jonka miehistö nauttii palkinnoksi juhlavuoden kakkukahvit keittolounaan jälkeen.

Kirkkovenejoukkueiden ilmoittautumiset

Sekä omalla kirkkoveneellä osallistuvien että vuokravenettä ja perämiestä kaipaavien joukkueiden toivotaan ottavan yhteyttä sähköpostitse. Kirkkovenejoukkueiden osallistumismaksu lasketaan soutajien lukumäärän mukaan, joten vajaalla miehityksellä saapuvat ja järjestäjän soutajapankkiin turvautuvat joukkueet maksavat oman seuran toteutuneen soutajamäärän mukaan. 10-14-henkiset soutajajoukkueet (perämies aina ilmaiseksi) saavat lisäksi 5 prosentin alennuksen kokonaishinnasta. Osallistumismaksu voidaan sovittaessa maksaa myös niin, että kukin soutaja maksaa oman osuutensa suoraan Pirkan Soudun tilille.

Toiseen Aaltoon vuokraamme kokonaisia kirkkoveneitäkin valmiiden joukkueiden käyttöön. Osa veneistä on vuokrattavissa jo aamupäivän lähdössä ja sinnekin löytyy osaavia perämiehiä, joten kannattaa katsoa kumpi kirkkovenestarttiaika sopii paremmin teidän tiiminne aikatauluihin. Koko veneen vuokraavia joukkueita pyydetään lähettämään sähköpostia aiheesta 16.7. mennessä, kirkkovenevuokrista sovitaan tämän jälkeen.

Yksittäisiä kirkkovenepaikkoja Toiseen Aaltoon voit ostaa verkkokaupassamme 23.7. asti