Ensimmäinen suunnitelma Toisen Aallon venekunnista

Lauantaina klo 16 starttaavaan kirkkoveneiden Toiseen Aaltoon on siihenkin täytetty 15 venettä. Tarkistathan, että oma nimesi löytyy listalta ja saavu rantaan klo 15 jälkeen. Rannassa ennen starttia täytät omiin pulloihin (esim Mehukatti) juomaa, tarjolla urheilujuoma Squeezyä, mehua ja vettä. Oman venekuntasi löydät listalla nimesi kohdalla lukevan ilmapallohahmon perusteella. Huomioi, että veneet lähtevät rannasta viimeistään 15.45, täyttyessään jo aiemmin.

Muutamissa veneissä on vielä tilaa, eli jos nimeäsi ei löydy listalta, kerrothan siitä huomenna perjantaina toimistoomme. Soittamalla 050 4085111 tavoitat meidät parhaiten. Jos taas nimesi on listassa, mutta et ole saapumassa lauantain starttiin; ilmoitathan siitä meille huomisen aikana.

MIKÄ TÄRKEINTÄ: Kyseessä on suunnitelma, muutokset ovat mahdollisia!!! Poisjääneitä on aina ja järjestäjällä on oikeus ja velvollisuus siirrellä soutajia vielä rannassa veneestä toiseen (ei koske omia venekuntiaan keränneitä joukkueita, eikä ryhmiä). Pääsääntönä on, että jokaisessa veneessä on vähintään 12 soutajaa.